Капитан Америка пее и танцува в първия мюзикъл за супергерои в Дисниленд

Капитан Америка пее и танцува в първия мюзикъл за супергерои в Дисниленд

Сподели

За първи път феновете на вселената Marvel ще могат да гледат как супер войникът Стив Роджърс, известен като патриотичния Капитан Америка, пее и танцува на сцената в

музикалната театрална постановка „Роджърс: Роджърс“.

Като част от честването на 100-годишнината на Уолт Дисни (DIS.N), Дисниленд откри 30-минутния мюзикъл в петък в театър „Хиперион“ в парка „Дисни Калифорния Адвенчър“. Той ще продължи до 31 август.

„Роджърс: Мюзикълът“ беше представен като измислен бродуейски мюзикъл в първия епизод на минисериала „Ястребово око“ на Disney+. Предаването се фокусира върху супергероя Клинт Бартън, стрелец с лък, който използва високотехнологични оръжия.

„От момента, в който видяхме първия епизод на поредицата „Ястребово око“, започнахме да си представяме „Какво би станало, ако? Какво ще стане, ако успеем да превърнем „Роджърс: „Роджърс“ в истинско шоу?“. И феновете се чудеха същото и буквално го изискваха“,

споделя пред Ройтерс Дан Фийлдс, изпълнителен творчески директор на Disney Live Entertainment.

Мюзикълът проследява живота на Стив Роджърс и включва музикалния номер „Спаси града“ („Save the City“) от „Ястребово око“. В шоуто са включени и пет нови песни с музика на носителя на Грами композитор Кристофър Ленърц.

В допълнение към Стив Роджърс зрителите могат да очакват да видят героите Пеги Картър, Ник Фюри и някои от членовете на „Отмъстителите“, които преминават от историята за произхода на Стив към бъдещето и приключенията на Капитан Америка.

Четете още:

Хенри Кавил се сбогува с ролята си на Супермен

Marvel депресира Крис Хемсуърт, за Антъни Хопкис било „безсмислена актьорска игра“

Тъмната страна на песните на Disney

Актуално

Избрано за вас