Джеръми Ренър отново на крака (видео)

Джеръми Ренър отново на крака (видео)

Сподели

Джеръми Ренър напредва с възстановяването си, след като бе тежко ранен при инцидент със снегорин през януари.

Американският актьор сподели в Twitter профила си видео, на което се вижда, че той отново е на крака. Изданието Variety уточнява, че Ренър използва антигравитационна бягаща пътека.

Звездата от „Отмъстителите“ споделя, че сам извършва всички „движения при ходенето“. Антигравитационната бягаща пътека обаче поема голям процент от телесното му тегло, докато краката му бавно се възстановяват. Пътеката е предназначена да облекчава ефектите от упражнения с голямо натоварване.

„Все едно да имаш бастун“, казва той за използването на специалната бягаща пътека.

52-годишният актьор претърпя тежка травма на гърдите и краката, счупвайки повече от 30 кости на 1 януари. Злопоуката се случила докато Джеръми Ренър управлявал личния си снегорин до дома му в Лейк Тахо, Невада.

„Веднага щом се вдигна на крака, идваме при вас, по целия свят. Надявам се да сте готови“,

сподели в предишна публикация актьорът.

На 12 април Disney+ ще излъчи нов оригинален сериал с участието на Ренър.

Преди дни бе излъчен последния епизод от сезон 2 на сериала „Кметът на Кингстаун“ (Mayor of Kingstown), създаден от Тейлър Шеридън и Хю Дилън. Ренър го изгледа в дома си, заедно със семейството си, малко след изписването от болницата. Всички епизоди са налични в платформата Paramount+.

Двукратно номинираният за „Оскар“ Ренър е най-известен с ролята си на Клинт Бартън/Ястребово око“ в кинематографичната вселена на Marvel. Той участва в няколко филма за Отмъстителите и в спиноф поредицата „Ястребово око“.

фотокредит: JeremyRennerOfficial

Актуално

Избрано за вас