Зодия Лъв

Зодия Лъв

Сподели

09 юли 2023 – 16 юли 2023

Здраве: Тази седмица, не разчитайте прекалено много на вашето здраве и се опитайте да го подобрите. Разбира се, че късметът сам по себе си е много мързелив. Затова продължавайте усилията си за подобряване на здравето си.

Финанси: Тази седмица ще трябва да внимавате специално за вещите си. Има вероятност някой на работното място да ви открадне ценен предмет, което ще ви доведе до финансови загуби. Така че би било по-добре да не пренебрегвате въобще безопасността на вещите си.

Семейство и дом: През цялата седмица ще получавате подкрепа от братята и сестрите си и ще може да водите спокоен и щастлив семеен живот. Затова би било добре да обсъждате нещата с братята и сестрите си ежедневно.

Кариера: Поради наличието на Сатурн в седмия дом спрямо лунния знак, хората, които се занимават с бизнес, свързан с чужбина, срещат трудности заради някои правни проблеми в кариерата си. Затова, като подготвите документите си от самото начало, ще можете да се защитите по много начини.

Образование: Всички предишни проблеми с образованието ще бъдат решени тази седмица. С това ще постигнете добро място в областта на образованието, както и ще получите добри резултати от него. Умът ви ще се чувства склонен към образованието. Виждайки това, членовете на вашето семейство също ще се чувстват горди с вас. Въпреки това, в това време дръжте дистанция от всички хора, които могат да ви отнемат времето на безполезни неща.

Не забравяйте да се върнете на 16-и юли, когато ще актуализираме седмичния ви хороскоп. До тогава, пътувайте със звездите и нека те ви водят през тази невероятна седмица!

Актуално

Избрано за вас