Развод ми дай: Джизъса вече е ерген в Доминикана

Развод ми дай: Джизъса вече е ерген в Доминикана

Сподели

Докато се бори за оцеляване в Доминикана като част от отбора на „Известните“ в Survivor, Благой Георгиев е на път към поредния си развод. Новината за разпада на семейството потвърди половинката му Полина в Instagram. Неочакваната развръзка в отношенията им стана публично достояние след въпрос на

фен, който бе забелязал близостта на футболиста с фолк певицата Татяна в шоуто

„Би ли търпяла мъж, който уронва достойнството ти? В очите на цяла България в момента се случва точно това.“, гласи въпросът, а Полина отговаря: „Аз не съм с Благой, малко след влизането му в Survivor. Така че на мен не ми тежи. Просто хората не го знаят и прави лошо впечатление.“

Благой и Полина се разделят по-малко от година, след като си казаха „да“. Снимка: Instagram Blago Georgiev Official

На въпрос „Ще се развеждате ли с Благой?“, отговоря категорично „Да!“.

Като причина за фиаското във връзката си с футболиста Полина  вижда липсата на отношение. „Нямаме време за губене! Някъде там може да те чака най-хубавото и да го изпуснеш от глупост“, казва Поли, допълвайки, че 12 месеца са й били достатъчни, за да пристъпи към тази стъпка. Красавицата разкри, че нейното семейство е зад нея и я подкрепя.

Тя качва снимки в социалните мрежи без брачната халка на ръката си

Фенове обаче забелязали, че Благой още носи своята. В тази връзка Полина обясни, че той е запознат с намеренията й за развод и не знае защо все още я носи.

Поли не пропусна да коментира и връзката, която е създала с децата на Благой и им пожела да бъдат щастливи.

Бившият национал се ожени за 15-години по-младата Полина

миналото лято в родния й Велинград. Той е баща на 4 деца. Има момче и момиче от бившата гимнастичка Христина Витанова – Йоана и Давид. Има син – Елай, от брака си с рускинята Есмер Омерова, и още един син от плеймейтката Златка Райкова, който също се казва Благой.

 

Фотокредит откриваща снимка: Instagram Blago Georgiev Official

Актуално

Избрано за вас