Мария Бакалова на 27: Заобиколена съм от най-специалните хора

Мария Бакалова на 27: Заобиколена съм от най-специалните хора

Сподели

Най-успешната българка в Холивуд – Мария Бакалова, е отпразнувала рождения си ден сама в Ел Ей. Тя наруши мълчанието си в социалните мрежи две седмици след датата на празника. На 4 юни момичето от Бургас стана на 27.

„Отне ми малко време да осмисля последните няколко седмици! Уау! Вече съм на 27. На рождения ми ден по произволна радиостанция започна да звучи тази песен… Спомням си, че когато бях малка, я слушах непрекъснато

и си мечтаех, че един ден, ако наистина се отдам, ще намеря своите хора и място!

Сега, чувайки я пак, мога от цялото си сърце да се усмихна с носталгия и благодарност към всички и всичко, което имам в живота си!“, написа Бакалова във Facebook.

„Да отпразнувам най-специалния ден, заобиколена от най-специалните за мен хора на най-специалното място, беше всичко, което някога съм искала!“, сподели номинираната за „Оскар“, БАФТА и „Златен глобус“ актриса.

Тя изрази съжалението си, че родителите й не са край нея в този специален момент.

Но благодари на тези, с които съдбата я е срещнала и са станали нейно семейство по избор.

„Вие сте причината да мога да нарека Лос Анджелис – мой дом. Благодаря на Вселената, че намерих брат и сестра в Ел Ей – @pgulley и @nicisraelicool и не на последно място, че мога да споделя този спомен с моята любов @valerigrigorovjr._ !“, 

Тази есен Бакалова започва снимки на „Моят шедьовър“, екшън комедия, продуцирана от компанията на Силвестър Сталоун Balboa Productions.
Режисьор е Касандра Бруксбанк, а първата локация на филма ще е в Канада. Проектът вече бе представен на купувачи и разпространители на кино фестивала в Кан.

Сред новите предизвикателства за българкат в Холивуд е и „Sexpionage: Експлоатацията на секса от съветското разузнаване“. В каста тя си партнира с Жан Рено, Тай Симпкинс от „Джурасик свят“ и Кони Нилсен от „Гладиатор“. Героинята й Нина е високопоставен шпионин „лястовица“ във Вашингтон, обучена в изкуството на извличане на информация чрез съблазняване.

 

Фотокредит: Facebook Maria Bakalova Official

Актуално