„Дюн: Част втора“ e най-предпочитаният филм от киноманите

Снимка: Warner Bros.

„Дюн: Част втора“ e най-предпочитаният филм от киноманите

Снимка: Warner Bros.
Сподели

„Дюн: Част втора“ продължава да е най-гледаният филм у нас, сочат обобщените данни от киносалоните. Преминаването на Пол Артеидски от отбрана в настъпление вече е проследено от 83 232 зрители и има 1 218 080 лева приходи.

На втора позиция е премиерната анимация, която завладя кината зад Океана – „Кунг-фу панда 4“. Тя е гледана от 9587 зрители и е натрупала 154 028 лева приходи.

Трето място заема втората премиера – „Чонси“, изследваща колко е добре децата да имат въображаеми приятели. Привързаността на малката Алис към плюшеното мече Чонси са проследили вече 3 848 зрители.

Четвърто място заема третата премиера от миналия петък – втората част от френския „Тримата мускетари: Милейди“. Обединяването на силите на Д`Артанян и Милейди де Уинтър за спасяването на Констанс са видели вече 2314 зрители.

Руската анимацията „Кучета в операта“ е на пета позиция.

На шесто място е комедията „Обичам да те мразя“, която е вече над два месеца сред най-гледаните филми у нас. Историята на Беа и Бен, които се запознават случайно, е с вече 51 547 зрители.

Седма позиция заема Дакота Джонсън като „Мадам Уеб“. Случващото се с парамедика от Ню Йорк Касандра Уеб, която се сдобива с ясновидски способности, са гледали 19 165 зрители. За месец в кината приходите са 269 397 лева.

На осмо място е българския „Уроци по немски“. За двете седмици в кината разказът за Никола, който шофира камион в България, но заминава за Германия, е с вече 8 587 зрители.

На девето място е петата премиера от миналия уикенд – „Зона на интерес“ по романа на Мартин Еймис. Европейският филм, които беше представен на фестивала в Кан миналата година, са гледали 754 зрители.

Десета позиция е за мюзикъла „Уонка“ с Тимъти Шаламе в главната роля.

Актуално

Избрано за вас