Арестуваха Джъстин Тимбърлейк

Снимка: Getty Images

Арестуваха Джъстин Тимбърлейк

Снимка: Getty Images
Сподели

Певецът Джъстин Тимбърлейк е бил арестуван в понеделник вечерта в Саг Харбър, Ню Йорк. Oбвинен e в шофиране в нетрезво състояние, потвърдиха от полицията пред АВС.

Изпълнителят трябва да се яви в съда тази седмица, за да му бъде повдигнато обвинение, съобщи служител на съда в Саг Харбър пред репортери.

Подробности за ареста на Тимбърлейк не са били предоставени на пресата. Говорител на полицията обаче заяви, че конкретните обвинения ще бъдат обявени на по-късен етап.

Според таблоидът TMZ преди задържането Джъстин е бил на среща с приятели и малко след качването си в автомобила, бил спрян за проверка. Тогава е установено и че е употребил алкохол. В момента той е в разгара на световното си турне „Forget Tomorrow“. Последният му концерт се състоя в събота в Маями.

Тимбърлейк придобива огромна популярност като член на момчешката група *NYSNC в края на 90-те и началото на 2000-те години. През 2002 г. започва самостоятелна кариера. Първият му албум, „

Justified“, се продава в милиони копия

и включва огромните хитове „Cry Me A River“ и „Rock Your Body“.

Той е носител на 10 награди „Грами“, четири награди „Еми“ и на множество музикални награди на „Билборд“ и видео музикални награди на MTV. Тимбърлейк дори е номиниран за „Оскар“ и „Златен глобус“ за тематичната си песен към филма „Тролчета“ – сингъла „Can’t Stop the Feeling!“.

Актуално

Избрано за вас