Деми Мур откровено за детството си: Спасила майка си от свръхдоза

Снимка:Penske Media via Getty Images

Деми Мур откровено за детството си: Спасила майка си от свръхдоза

Снимка:Penske Media via Getty Images
Сподели

Деми Мур споделя защо в детството ѝ е имало малко „лудост“. 61-годишната актриса наскоро се появи в шоуто на Дрю Баримор и разказа за възпитанието си. Тя разкри, че родителите ѝ са ѝ позволили да кара кола без книжка на 13-годишна възраст.

„Родителите ми казваха: „Добре, можеш да вземеш колата. Ако те спрат, просто трябва да кажеш, че си взела колата без разрешение. И те някак си видяха, че това е изгодно за всички“, казва тя.

По-рано Мур разказа за възпитанието си и в интервю за Harper’s Bazaar. Тя си спомня за времето, когато майка ѝ Вирджиния е взела свръхдоза наркотици, предаде People.

„Следващото нещо, което си спомням, е как

с малките си детски пръсти изкарах хапчетата,

които майка ми се опитваше да погълне. Баща ми държеше устата ѝ отворена и ми казваше какво да правя“, казва споделя Мур.

Въпреки че биологичният баща на актрисата е Чарлз Хармън-старши, в интервю за Vanity Fair през 1991 г. тя казва, че Дан Гайнс, за когото майка ѝ се омъжва, когато тя е на три месеца, е този, който я е „отгледал“. Според Heavy.com Гайнс се самоубива през 1980 г. на 37-годишна възраст от отравяне с въглероден окис.

„Приемам, че родителите ми са направили най-доброто, на което са били способни“, изтъква Мур пред Баримор.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас