Еминем обяви, че ще става дядо в трогателен музикален клип

Снимка: EminemMusic/Youtube

Еминем обяви, че ще става дядо в трогателен музикален клип

Снимка: EminemMusic/Youtube
Сподели

Еминем ще става дядо. На 3-ти октомври 51-годишният рапър пусна трогателен музикален клип към песента си „Temporary“. В него са включени десетки стари домашни видеозаписи на 28-годишната му дъщеря Хейли Джейд Скот. Към края на видеото гордият татко сподели видео, в което дъщеря му разкрива, че очаква първото си дете от съпруга си Еван МакКлинток.

Инфлуенсърката връчва на баща си синя футболна фланелка с надпис „Дядо“ и числото 1, както и изображение на сонограма. Челюстта на Еминем пада, а очите му се разширяват и той се просълзява от тази щастлива новина, пише People.

На 4 февруари 2023 г. Хейли Джейд се сгодява за дългогодишния си приятел МакКлинток. Те излизат в продължение на шест години преди годежа си, след като се запознават в Мичиганския държавен университет през 2016 г. По-късно те се ожениха, като обявиха новината с публикация в Instagram, в която бяха публикувани сватбените им снимки.

„Тази седмица се събудих като съпруга. Не бихме могли да си пожелаем по-добро, по-красиво тържество през уикенда“, написа тя в описанието си. „Бяха пролети толкова много щастливи сълзи, имаше смях и усмивки и се усети толкова много любов. Еван и аз се чувстваме толкова благодарни за всички роднини и приятели, които пътуваха, за да ни подкрепят и да бъдат част от тази нова глава от живота ни като съпруг и съпруга “

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас