Ева Лонгория разкри, че с Мерил Стрийп са братовчедки

Снимка: Getty Images

Ева Лонгория разкри, че с Мерил Стрийп са братовчедки

Снимка: Getty Images
Сподели

Латино актрисата Ева Лонгория сподели, че тя и носителката на „Оскар“ Мерил Стрийп се обръщат една към друга с „братовчедке“. Причината за това е, че 49-годишната звезда от „Отчаяни съпруги“ и актрисата от „Дяволът носи Прада“ наистина са роднини.

„Мерил и аз сме братовчедки. И двете участвахме в шоуто за ДНК анализи на д-р Гейтс, където се разкри, че с Мерил имаме роднинска връзка“, каза тя в интервю за Extra.

„Години по-късно я видях на събитие и една приятелка ми каза: „Отиди и ѝ кажи, че сте братовчедки“. На което отговорих: „Не, няма да кажа на Мерил Стрийп това. Тогава чух зад гърба си: „Братовчедке!“, обърнах се и това беше тя“.

Двете актриси работят заедно по четвъртия сезон на

„Убийства в сградата“ – преживяване, което Лонгория определи

като „наистина много забавно“.

Ева също така каза, че и на снимачната площадка са се обръщали една към друга с братовчедке. Това истински обърквало останалата част от актьорския състав и екипа.

Лонгория разказа още, че по време на първата среща на екипа преди началото на снимките – Мерил разкрила пред всички, че двете са роднини.

„Тя разказа историята и всички бяха много объркани, защото аз съм единственият латиноамерикански представител в проекта, а тя е Мерил Стрийп“, спомня си Лонгория. Тя разкри и че да снимаш с комици като Стив Мартин и Мартин Шорте уникално преживяване и гарантирано забавление, изпълнено с много смях.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас