Нови и завръщащи се лица в сезон 2 на „Игра на калмари“

Нови и завръщащи се лица в сезон 2 на „Игра на калмари“

Сподели

Хитовото южнокорейско смъртоносно шоу-игра се подготвя за голямо завръщане. Сезон 2 на „Игра на калмари“ (Squid Game) ще срещне зрителите с оцелелите от първия сезон герои и много нови персонажи.

Netflix сподели ексклузивни нови подробности за втория сезон, като част от събитието Tudum Global Fan Event тази събота в Бразилия.

Новият тийзър за втори сезон на „Игра на калмари“ обяви както завръщащите се, така и новите членове на актьорския състав.


Разбира се, главният герой в награждавания драматичен трилър отново е Сон Ги Хун. Актьорът Лий Джонг Джи играе затънал в дългове баща на средна възраст. Ги Хун успява да излезе жив от игрите. Въпреки това той завършва първия сезон, решен да накара хората, отговорни за жестокото състезание, да си платят за своите „зверства“ срещу хората. По този начин се подготвя завръщането му в следващата глава.

За втори сезон се завръщат и маскираният лидер на маскираните служите, които стоят зад играта. Феновете ще видят и Уи Ха-джун, който играе полицай в търсене на изчезналия си брат и също се забърква зад кулисите на смъртоносната игра.

В „Игра на калмари“ влизат четирима съвсем нови играчи. За техните герои обаче е рано да се говори. Публикуваният тийзър обаче потвърждава една изненадваща информация. Гонг Ю, който се появи в първия сезон, се завръща в ролята на мистериозния мъж в костюм, който първоначално покани Ги Хун да играе играта.

Точна дата за излизане на втори сезон на „Игра на калмари“ не е обявена на този етап.

Актуално

Избрано за вас