Робърт де Ниро за бащинството на 80: Чувствам се страхотно

Снимка: TWITTER/TODAYSHOW

Робърт де Ниро за бащинството на 80: Чувствам се страхотно

Снимка: TWITTER/TODAYSHOW
Сподели

Дъщеричката на Робърт де Ниро отпразнува първия си рожден ден. 80-годишният актьор разговаря с Entertainment Tonight за големия ден на дъщеря си Джия. Тя е плод на любовта му Тифани Чен.

„Имаше малка торта, беше много хубаво и сладко“, каза Де Ниро пред изданието за рождения ден на дъщеря си. Като се замисли за най-малката си дъщеря, актьорът каза: „Ами, тя е чиста радост. Тя просто е това, което е, и това е чиста радост за бога“.

Актьорът е баща и на Дрена, 56 г., и Рафаел, 47 г., които споделя с първата си съпруга Даян Абът. Близнаците Джулиан и Аарон – 28 г., са от бившата му приятелка Туки Смит. Сдобива се с Елиът (25 г.). и Хелън (12 г.) от връзката си с бившата си съпруга Грейс Хайтауър.

През февруари звездата от „Убийци на цветна луна“ заяви пред PEOPLE, че вижда „голяма прилика“ между себе си и дъщеря си Джия, докато разглеждаше своя снимка като малко момче. Тя е от преди десетилетия и изобразява актьора като малко момче, държано от баща му.

„Напомня ми за двете ми най-малки момиченца. Виждам се и в едно от внучетата ми“, каза двукратният носител на „Оскар“.

„Тя е толкова очарователно бебе. Толкова е сладка“, описа звездата усмихнатото момиченце. „Когато я погледна, всичко друго изчезва. Така че е голяма радост и облекчение да бъда просто с нея в момента“.

Робърт де Ниро се появява на корицата на февруарския/мартенски брой на списание AARP за 2024 г. и споделя с изданието, че отново е станал баща. „Чувствам се страхотно“, изтъква той.

„Когато тя порасне – кой знае? Но този много сладък начин, по който те гледа, вглъбява се в теб, мисли, гледа и наблюдава…ме просълзява“, добавя Де Ниро.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас