Край: Ози Озбърн се отказа от сцената, връщат парите за концертите му

Край: Ози Озбърн се отказа от сцената, връщат парите за концертите му

Сподели
След 4 години на очакване да се върне на сцената и да изпълни продаденото си отдавна, но отложено турне, Ози Озбърн обяви, че слиза от нея.
В сърцераздирателен пост във Фейсбук британската рок легенда обяви, че това вероятно е едно от най-тежките неща, които е трябвало да сподели с феновете си.
Ето какво написа звездата, с чиято музика израстнаха не едно, а цели две поколения:
„Това вероятно е едно от най-трудните неща, които някога ми се е налагало да споделя с верните си фенове. Както вероятно знаете, преди 4 години, в същия месец, имах тежък инцидент, при който си нараних гръбначния стълб.
Единствената ми цел през това време беше да се върна обратно на сцената. Гласът ми си е добре. Но въпреки трите операции и интервенция със стволови клетки, безкрайни рехабилитации и иновативно HAL лечение (б.р.миниинвазивно ултразвуково лечение на хемороиди)
тялото ми все още физически е слабо.
Наистина съм признателен за търпението, с което държахте билетите си през цялото това време. Но осъзнах, че няма да съм физически способен да издържа датите за турнето си в ЕС и Великобритания, тъй като няма да мога да се справя с пътуването. Повярвайте ми,
мисълта да разочаровам феновете ми
наистина ми разказва играта повече, отколкото можете да си представите.
Никога не съм си и помислям, че концертните ми дни ще приключат по този начин. Екипът ми в момента обсъжда идеи къде бих могъл да пея без да се налага да пътувам от град на град или от страна в страна.
Искам да благодаря на семейството си…на групата си…на екипа си…на дългогодишните ми приятели Judas Priest, и – разбира се -на феновете си. За безкрайната им отдаденост, лоялност, подкрепа и за живота, който никога не съм си и мечтал, че ще имам.
Обичам ви всички!

Можете да възстановите парите за билетите си на пунктовете за продажба.

Концертното турне на Ози Озбърн, което трябваше да се проведе преди 4 години, беше разпродадено почти изцяло, но отлагано на няколко пъти дотук. Сред феновете, които си бяха купили билети за шоуто му, струващи по 100 до 200 паунда, имаше и множество българи. Въпреки множеството отлагания, не малка част от платформите, през които се продаваха билетите, не възстановяваха средствата с мотива, че все пак концертите ще бъдат възстановени.
Решението на рок легендата да се откаже официално от сцената всъщност дава възможност и те да си получат обратно парите.
Снимка: Variety

Актуално