Кой ще наследи Матю Пери?

Фото кредит: Mike Pont / WireImage file

Кой ще наследи Матю Пери?

Фото кредит: Mike Pont / WireImage file
Сподели

След неочакваната си смърт на 28 октомври Матю Пери оставя след себе си значително имущество.

То включва всички негови активи – недвижими имоти или собственост, както и суми, които предстои да получи от „Приятели“. Включват се и доходите от авторски права и търговски марки, свързани с мемоарите му „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“.

Според адвокатите, специализирали в сферата на делата за недвижими имоти – Дейвид Ескибиас, Лаура Цвикер и Джонатан Форстър, има няколко различни начина, по които може да се процедира с имуществото на Пери.

Той ще продължи да

получава плащания от „Приятели“

дори след смъртта си.

„Гилдията и профсъюзите ви позволяват да посочите бенефициент. Това не е най-разпространеният начин, но със сигурност е начин“, казва Форстър.

Ескибиас се съгласява и пояснява, че „в Калифорния може да  се посочи и бенефициент на недвижимо имущество, акции, облигации, сметки, застраховки живот.

Според специалистите е много по-вероятно приживе Пери да е сформирал тръст, който да се разпорежда с финансите му, след като си отиде. В случай, че в действителност е постъпил така, няма да стане ясно кой ще получи неговото имущество.

Завещанието и тръстът имат съществена разлика –

писмената воля на Пери може да стане публична

след разглеждането ѝ в съда.

Пери не е бил женен и не е имал деца, така че  хората, които ще получат имуществото му, вероятно са двамата му родители – Джон Бенет Пери и Сюзън Морисън, смята адвокат Форстър, цитиран от списание People.

Матю се ражда през 1969 г., но двамата се разделят по-малко от година по-късно. И двамата се женят отново и имат още деца с новите си партньори.

Ако активите на Пери не отидат при родителите му, е възможно имуществото да бъде получено от фондацията на актьора за подкрепа на хора, страдащи от зависимости. В случай че той все пак е оставил състоянието си на Джон Бенет и Сюзън Морисън, те биха могли да се откажат от него в полза на другите си деца.

Фото кредит: Mike Pont / WireImage file

Актуално

Избрано за вас