Задава се нов български криминален сериал

Снимка: bTV

Задава се нов български криминален сериал

Снимка: bTV
Сподели

Нов български криминален сериал, носещ името „Алфа“ се очаква да бъде излъчван по bTV. Снимките на продукцията вече са приключили, а преди дни излязоха и първи кадри.

По-рано този месец в сайта на телевизията бяха качени кратки видеа с кадри от сериали,

представящи основните действащи лица.

В една от главните роли на следователя Максим Ръсин се превъплъщава Стефан Вълдобрев. В каста на сериали виждаме още Мария Силвестър и Валентина Каролева – популярна най-вече от филма „Доза щастие“ на режисьора Яна Титова, където актрисата изиграва майка си. Героинята ѝ в предстоящия сериал се казва Рая Макавеева.

Журналистът Светослав Иванов също има малка роля

в продукцията. Виждаме го на обичайното място – в студиото му, на малкия екран, където обявява завъщането на героя на Стефан Вълдобрев, който ще оглави „новото звено под шапката на Интерпол“.

В „Алфа“ участват още младата и талантлива Виолина Доцева, която се занимава с музикално и театрално изкуство, както и още все още непознати за масовата публика актьори.

Актьорът Петър Антонов, станал популярен с участието си във филма „Писмо до Америка“, също има роля в сериала. Той, както и Валентина Каролева, публикуваха снимки в социалните мрежи по време на снимачния процес, неиздавайки детайли.

Спорес „24 часа“ сериалът е бил одобрен от bTV, след като екипът е направил първо пилотен епизод. Продуцент е Найо Тицин, а режисьор е Димитър Коцев – Шошо, пише още „24 часа“.

Актуално

Избрано за вас