Първият спомен на Никълъс Кейдж е от утробата на майка му

Фотокредит: AP

Първият спомен на Никълъс Кейдж е от утробата на майка му

Фотокредит: AP
Сподели

Никълъс Кейдж разкри, че първият му съзнателен спомен е от утробата на майка му. В токшоуто на Стивън Колбърт  той заяви, че е виждал „тъмни лица“ отпреди дори да се е родил.

Нека помисля. Слушай, знам, че това звучи много далеч и не знам дали е истинско или не, но понякога си мисля, че

мога да се върна чак до вътреутробността

и сякаш виждам лица в тъмното или нещо подобно, “, каза Кейдж. „Знам, че звучи силно абстрактно, но някак изглежда, че може би се е случило.

Фотокредит: AP

Изследвания показват, че най-ранните спомени на децата започват да се формират някъде около втората година и половина. Въпреки това е изключително лесно да

объркаш разказани истории от родители, или роднини, или пък снимки като реални спомени

Може би някой е споменал на Кейдж за тези „тъмни лица“? Доста по-вероятно от това обичаният актьор от „Лице назаем“ да е бил един вид вундербебе.

Той продължи: „Сега, когато вече не съм в утробата, би трябвало да си представя, че може би вокални вибрации резонират до мен на този етап. Това е далеч назад. Не знам. Това ми идва на ум… Дори не знам дали си спомням, че съм бил в утробата, но тази мисъл ми е минавала през ума.

Кейдж беше попитан от Колбърт дали вярва в задгробния живот,

на което той отговори: „О, уау. Никой наистина не знае, аз не знам. Казват, че електричеството е вечно. Че искрата продължава. Харесва ми да мисля, че каквато и искра да оживява телата ни, след като тялото премине, че искрата продължава да гори.“

Не знаем доколко можем да вярваме на Кейдж относно това, тъй като наскоро той призна, че е искрено изненадан, че не е извънземно.

Актуално