Snoop Dogg разкри, че им фобия от коне

Фото кредит: AP Photo/Chris O’Meara, File

Snoop Dogg разкри, че им фобия от коне

Фото кредит: AP Photo/Chris O’Meara, File
Сподели

Snoop Dogg разкри изненадващата си фобия от животни, пише People.

В епизода от поредицата на Snoop Dogg в новинарската мрежа на YouTube „Double G News“ 51-годишният рапър призна, че страда от еквинофобия или страх от коне, като заяви: „Аз просто се страхувам от тях.“

Към собственика на „Death Row Records“, който беше облечен с халат за баня, в шоуто му се присъедини гостенката Тифани Хадиш. По време на дискусията им звездата от „Нощно училище“ разказа за детската си мечта да отглежда коне във ферма. На споделеното от нея, той отговори: „Страх ме е от коне и до ден днешен. Не знам защо просто се страхувам от тях“.

Тифани е доста изненадана от казаното му, но рапърът допълва още: „Никога не сте ме виждали в сцена с кон. Бил съм в сцена с щрауси, игуани, всякакви други“.

Snoop, чието истинско име е Калвин Кордозар Броудъс младши, разкрива, че докато съпругата му Шанте Броудъс е имала кон в продължение на три години, той е отказвал да общува с животното и е предпочитал да стои на разстояние.

„Може би в предишния си живот си паднал от кон“, предположи Хадиш. От своя страна музикантът се пошегува: „Мисля, че в предишния си живот може би съм бил Конникът без глава“. Визирайки известната фолклорна фигура, която обикаля без глава на кон и измъчва селяните.

Въпреки че Snoop Dogg не знае причината за своята фобия, той разбира очарованието на конете и е готов да се справи със страха си в бъдеще.

„Разбирам какво означава конят за хората. Може би някой ден някой може да ме запознае с малко конче“, обяснява той на Хадиш.

Фото кредит откриваща снимка: AP Photo/Chris O’Meara, File

Актуално

Избрано за вас