Какво да правите, докато половинката ви гледа Европейското по футбол?

Снимка: Pixabay

Какво да правите, докато половинката ви гледа Европейското по футбол?

Снимка: Pixabay
Сподели

Скъпи дами, отново дойде моментът, в който Европейското първенство по футбол ще „открадне“ вниманието на половинките ви. Ако самите вие не сте фенове на мачовете, то можете да използвате това време, за да прекарате няколко часа с приятелки или пък да си почивате у дома с книга в ръка. Екипът на Art Portal ви представя няколко идеи за активности, които гарантират, че ще си прекарате прекрасно.

Снимка: Pixabay
Спортувайте

Спортуването е един идеален начин да съчетаете полезното с приятното, докато съпрузите или гаджетата гледат поредния мач. Грабвайте постелката си и се отправете към Южен парк, където до края на месеца ще можете да се включите в напълно безплатни йога сесии. В тях ще бъдат включени дихателни упражнения и медитация, подходящи дори и за тези от вас, които тепърва навлизат в сферата. Групата се събира на полянката зад Статуята с гълъбите.

Ако освен любов към йогата, таите такава и към пухкавите кученца, То столично заведение ще ви предложи нестандартно, но забавно преживяване – йога сесия с коргита. В случай че все още се колебаете, то идеята за лек брънч може да наклони везните в ползва на спорта като дейност, на която да се посветите.

В случай че сте от хората, които предпочитат по-интензивна тренировка – отправете се към фитнеса или потичайте в парка.

Снимка: Pixabay
 Отидете на брънч с приятелки

Не сте „спортен тип” жена? То тогава си поспете до късно, облечете някоя от красивите си летни рокли и се излезте из града. Подарете си няколко часа с приятелки в уютна обстановка и се насладете на освежаващи напитки и вкусно хапване.

Снимка: Pixabay
Организирайте си пикник в парка

Ако не искате да се затваряте в някое заведение, то пикникът в в парка може да се окаже идеалният вариант за вас. Осигурете си одеяло, готина компания и потегляйте към избраната локация. Не пропускайте да сложите свежи плодове и напитки в хладилната си чанта, така че да останете хидратирани в горещите летни температури.

Снимка: Pixabay
Отидете на басейн или СПА

Морето е твърде далеч и не искате да прекарате свободното си време в път. Басейнът или СПА процедурите са вашето спасение. Съберете тен, излежавайки се на шезлонга с коктейл в ръка, или пък се отпуснете в ръцете на масажистите, които със сигурност ще успет да свалят „напрежението от плещите ви”.  Не сте фенове на масажите и жаркото слънце? Посетете любимия си салон – направете си маникюр, педикюр или нова прическа, с която да заблестите.

Признаваме, че всяко едно от посочените до момента предложение е времеемко и по-подходящо за уикенда. За това пък сме ви подготвили и няколко предложения какво можете да правите през работната седмица, докато половинките ви са пред телевизора или навън с приятели.

Снимка: Pixabay
Четете книга

Винаги съм приемала литературата като универсално  бягство от реалния свят – способ човек да се потопи в една нова и неизследвана до момента вселена. Ако Ви е омръзнало да слушате превъзбудените възклицания „Гоoол”, се усамотете с любима книга. Наскоро милиардерът Бил Гейтс публикува списък с книги, които препоръчва да прочетем през лятото. Можете да ги откриете ТУК.  

Снимка: Pixabay
Отидете на кино или театър

Театралният сезон стремглаво върви към своя край. Любителите на сценичните изкуства обаче все още имат няколко седмици, в които да изгледат любимите си постановки. Побързайте преди билетите да са свършили. Нашата селекция можете да откриете ТУК. За щастие на киноманите, залите нямат почивен ден, което означава, че можете да хапвате пуканки и гледате премиерни заглавия по всяко време, което пожелаете. Ако предпочитате да си останете у дома, но все пак искате да гледате интересен филм – можете да го откриете в стрийминг платформата 7Arts.bg.

Господа, не се сърдете, помислили сме и за вас. Съберете се с приятели и се отправете към фен зоната в Парк център юнак”, където на 14 юни от 19 часа ще бъде открито футболното лято. До края на Евро 2024 там ще можете да подкрепяте любимите си отбори, гледайки ги на два екрана.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас