Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм ще минат под венчилото

Channing Tatum and Zoe Kravitz/ Фото кредит: Getty Images

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм ще минат под венчилото

Channing Tatum and Zoe Kravitz/ Фото кредит: Getty Images
Сподели

Актьорите Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц са сгодени, пише списание People, позовавайки се на свои източници. През уикенда двамата бяха забелязани да напускат парти за Хелоуин, а на ръката на Кравиц блестеще красив пръстен.

Според Page Six бижуто е 7 карата и струва между 475 000 и 550 000 щатски долара.

Двойката е заедно от 2 години, като източник потвърди пред Pеople, че са „много щастливи“ заедно.

Новината е обаче изненадваща, тъй като в свое интервю актьорът от „Magic Mike” съобщи, че

не е сигурен дали би се оженил отново

след тежкия си развод с актрисата Джена Дюам. Двамата имат дъщеря на 10 години. Самият Тейтъм твърди, че разводът му е дал възможност да опознае себе си и да се сближи с детето си.

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм/ Фото кредит – GIO / BACKGRID

Самата Зоуи Кравиц, която е дете на известния музикант Лени Кравиц и Лиза Бонет, също вече има един развод за гърба си. Тя се венча за актьора Карл Глусман през юни 2019 г., но бракът им просъществува едвa няколко месеца.

Самата тя споделя преди време вижданията си за семейството и брака.

„Това е неудобен въпрос, особено за една жена. Свърших с романтизирането на темата. Сладко е за минута, а после не е. Връзките са трудни за мен, въпреки че се определям като моногамен човек“, признава още той.

34-годишната актриса от „Батман” определи избраника си като

„невероятен човек”

в свое интервю през изминалата година. Той от пък я смята за „перфекционист по най-добрия възможен начин“ в свое интервю пред Variety.

„Той ме разсмива, обичаме да говорим за изкуство, да гледаме филми – да го обсъждаме и анализираме заедно”, пояснява тя.

Двамата се срещат по време на кастингите за филма „Pussy Island”. В него Тейтъм е в ролята на филантроп и технологичен магнат на име Слейтър. Персоналът му отвлича сервитьорката Фрида (Наоми Аки) на мистериозния си частен остров.

Фото кредит: Getty Images

Актуално

Избрано за вас