Тимъти Шаламе е неузнаваем в първи кадри от снимачната площадка на нов филм

Снимка: Getty Images

Тимъти Шаламе е неузнаваем в първи кадри от снимачната площадка на нов филм

Снимка: Getty Images
Сподели

Тимъти Шаламе е забелязан в Манхатън в костюм, докато текат снимките на “Marty Supreme“, предстоящия филм на A24 за професионален играч на тенис на маса.

На снимките от снимачната площадка Шаламе е с прическа от 50-те години на миналия век. Носи кръгли очила с метални рамки и огромна бяла риза под синя жилетка с пуловер.

Снимка: Getty Images

Джош Сафди е режисьор на “Marty Supreme“ – първият му самостоятелен режисьорски опит от 2008 г. насам. Към Шаламе в актьорския състав се присъединяват Гуинет Палтроу (в първата си роля на екран след „Отмъстителите: Краят“ от 2019 г.) и Тайлър, Създателят (в дебюта си във филма).

Подробности за сюжета не са известни,

но A24 публикува снимка на топка за пинг-понг с думите „Очаквайте скоро“, след като Variety съобщи за проекта през юли.

Сафди и Роналд Бронщайн са автори на оригиналния сценарий на “Marty Supreme“ и продуценти заедно с Илай Буш, Антъни Катагас, Шаламе и A24.

Снимка: Getty Images

Шаламе, който постигна голям успех в бокс офиса с музикалната предистория „Уонка“ и научнофантастичния епос „Дюн: Част втора“, наскоро завърши и продукцията на A Complete Unknown на Джеймс Манголд.

В него актьорът се снима като младия Боб Дилън

в началото на 60-те години на миналия век. Премиерата е на 25 декември. Филмът проследява началото на кариерата на легендата на фолк музиката в Гринуич Вилидж до момента, в който той взима електрическата китара на фолк фестивала в Нюпорт през 1965 г. и променя жанра завинаги. Снимки от снимачната площадка на този филм също изтекоха в интернет и станаха популярни.

Снимка: Getty Images

Сафди е най-известен с филмите „Uncut Gems“ и „Good Time“, които режисира заедно с брат си Бени Сафди. След като двамата се разделят творчески, Джош Сафди ръководи последния комедиен спектакъл на Адам Сандлър за Netflix, озаглавен „ Love You“. Също така работи със Сандлър по отделен филм, чието действие се развива в света на спортните сувенири и бейзбола.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас