Юли от „Молец“ се венча за актрисата Кремена Деянова

Снимка: deboralph/ Instagram

Юли от „Молец“ се венча за актрисата Кремена Деянова

Снимка: deboralph/ Instagram
Сподели

Юлиан Славчев – част от дуета „Молец“, се е венчал за своята любима актрисата Кремена Деянова. Това стана ясно от снимки и видеа, публикувани в социалните мрежи.

Избраницата му все още е студентка в IV курс в специалност „Актьорско майсторство“ в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ при проф. Маргарита Младенова. Тя обаче вече трупа сериозен професионален опит. Дебютира през 2019 г. с ролята на Жулиета в „Ромео и Жулиета“ от Уилям Шекспир в Младежки театър „Николай Бинев“. Участва и в спектакъла „Мислещите тръстики“, посветен на поезията на Миряна Башева. През 2023 г. Кремена Деянова става част от трупата на Народен театър „Иван Вазов“. Превъплъщението на Момиченцето в „Хага“ дори и носи номинация за „ИКАР“ 2024 за дебют.

Крис Макаров от „Молец“ и приятелката му Християна Кънчева вероятно ще последват примера на щастливата двойка и също ще вдигнат сватба. Двамата се сгодиха през август миналата година, а новината съобщиха в социалните мрежи с обща снимка, на която Християна показва годежния си пръстен.

Крис и Юлиан градят репутация на музикалната сцена като една от най-успешните групи. Дебютният им албум и песните от него са награждавани многократно в престижни конкурси. Наскоро „Молец“ завладяха и Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2024, спечелвайки в цели четири категории. Те грабнаха статуетки за категориите БГ Текст, БГ Албум, БГ Дует/Трио/Вокална група и БГ Видеоклип.

 

Актуално

Избрано за вас