Ово е стандарт: Цвети от Hell’s Kitchen ще учи за кулинар или начална учителка

Ово е стандарт: Цвети от Hell’s Kitchen ще учи за кулинар или начална учителка

Сподели

Момичето, което е научило как се прави греяна ракия преди да усвои азбуката – Цветомира Стоянова,  напусна Hell’s Kitchen с планове да става начален учител в родната си Враца. Втората й опция е да продължи с кулинарията в София.

Преди всичко обаче

най-младата притежателка на Черна куртка в бг историята на шоуто ще трябва да завърши средното си образование

„Имам много предложения за работа след шоуто, но трябва да си гледам училището. Искам да се развивам. Тук мога да съм начален учител на малките деца, да ги уча да четат, да пишат, да не се отказват да мечтаят. Искам да стана и добър готвач, да си имам ресторант.“, сподели за NOVA с присъщата си честност и колоритен диалект Цвети.

Тя бе любимка на Виктор Ангелов, защото въпреки крехката си възраст имаше зверски хъс да се учи, беше бърза и „оправна“ в кризисни ситуации.

Натуралният й изказ и по детски наивна прямота

я превърна в един от най-коментираните и откровено забавни участници в предаването.

„Когато получих Черната куртка не можех да повярвам, защото не я очаквах. Зарадвах се много и първото, което направих, е да се обадя на родителите си. Мама е много горда с мен и много ми се радва. Казва ми винаги да вярвам в себе си. Куртката ми е у дома. Закачила съм я в стаята си“, разказва Цвети.

Първото ястие, което е приготвяла в живота си е супа топчета,

след което е започнала да готви различни храни. При излизането си от Hell’s Kitchen е наредила гурме трапеза за майка си и баща си. „Иначе у дома се приготвя нормална храна. Слагаме повече в порциите, за да се нахраним, не само за красота.“, обяснява врачанката.

Лятото на младото момиче е планирано за кандидатстудентски изпити, почивка и в любимия град Враца. Приятелите й винаги са края нея, подкрепят я и се радват на успехите й.

В момента е със статут на звезда в Северозапада, спират я за снимка по улиците

„Щастлива съм от позитивните коментари и от това, че хората ме харесват и обичат. Имам много ухажори, но нямам време за сериозна връзка. Нямам време да излизам, дори и с моите приятели. Ходя на училище, а след уроците имам онлайн обучение“, признава тя.

 

Актуално