Христо Гърбов и Веселин Плачков запяват в „Капките“

Христо Гърбов и Веселин Плачков запяват в „Капките“

Сподели
Асен Блатечки на мястото на Вергов в журито на новия сезон

Обичаният от всички актьор Христо Гърбов ще пропее в надпреварата за имитиации „Като две капки вода“, чиито старт е тази неделя от 20 ч по NOVA.  Това сподели продуцентът на шоуто Маги Халваджиян и добави, че

в каста на шоуто има и дует,

който ще се състезава като един участник. Бутонът на късмета пък ще му предлага само емблематични дуетни песни.

По непотвърдена информация на сцената ще видим и Веселин Плачков, който миналата година подкрепяше на всеки лайв половинката си Мариана Попова.

На мястото на Юлиян Вергов в журито ще видим лошото момче на бг киното Асен Блатечки. Освен Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки,

 

образите на звездите ще бъдат оценявани и от шлагерния идол Веселин Маринов

За пръв път в десетгодишната си българска история „Като две капки вода“ ще се излъчва в неделя, вместо в понеделник. Програмният ход цели рейтингов сблъсък с конкурентния формат Survivor на bTV. „Капките“ бяха предшествани от благотворителен мини сезон, в който 8 звезди и 8 талантливи деца бяха в дует в подкрепа на каузи на Уницеф.

 

Събраната сума от зрителския вот бе 500 000 лв,

 

от които 100 000 ще бъдат вложени за пострадалите от земетресението в Турция и Сирия.

В десетте издания на „Капките“ са взели участие едни от най-обичани български звезди. Победители в сезоните досега са ставали Рафи Бохосян (сезон 1 и 9), Невена Бозукова – Неве (сезон 2), Ненчо Балабанов (сезон 3), Калин Врачански (сезон 4), Михаела Маринова (сезон 5), Славин Славчев (сезон 6), Стефан Илчев (сезон 7), Фики Стораро (сезон 8) и Краси Радков (сезон 10).

Актуално