Деси Слава спечели „Капките“ с вирус

Деси Слава спечели „Капките“ с вирус

Сподели
 Благотворителения мини сезон събра 500 000 лв в подкрепа на деца в нужда  

Певицата Деси Слава спечели благотворителния мини сезон на „Като две капки вода за всяко дете“, борейки се с вирус. И трите концерта тя изкара с температура и отпаднал глас, но присъствието й на сцена остана непоклатимо. Деси Слава триумфира в дует с 11-годишната Елена Василева, с която влязоха в образа на Шер за песента Believe.

„В този благотворителен сезон на „Капките“ не се усеща състезателен характер. Голямата победа тук е каузата. Това, че

още в първия ден бяха събрани средствата,

които не сме предполагали, че ще съберат за целите три дни.“, сподели фолк звездата за NOVA непосредствено преди финала. „Изненадах се, защото не се представих много добре заради това, че пях болна. Усещах, че оплесквам нещата и Ели е обречена покрай мен. Но тя е чудесна и благодарение на нея спечелихме сърцата на публиката. Щастлива съм, че тя е мой партньор!“.

Близо половин милион лева събра благотворителния мини сезон на „Като две капки вода за всяко дете“ по NOVA. В рамките на три вечери осем от най-обичаните популярни лица пяха в дует с осем изключителни деца. Превъплъщенията им в образи на световни звезди забавляваха зрителите пред малкия екран в подкрепа на три каузи на УНИЦЕФ България – „Глас за всяко дете“, „Закрила за всяко дете“ и „Най-добър старт за всяко дете“.

Най-голям зрителски вот в третата вечер на „Капките“ събраха Маги Джанаварова и Боги с шеметното си изпълнение на I Have Nothing на Уитни Хюстън. Продуцентът на шоуто Маги Халваджиян изрази специални благодарности към Калин Врачански, който

„когато има пари в едно предложение, обикновено отказва,

но ако е за смислена кауза и да се помогне, приема“. пренесе духа на Бродуей в студиата на продукцията в Горубляне. С малкия му партньор Алекс изпълниха песен от филма „Аладин“.

Халваджиян даде висока оценка и на Тити Папазов, „който гори в доброто и притежава уникалния талант да привлича хората към него.“ С голямото си сърце и способността си да заплаче само срещу размахано детско пръстче, футболният треньор вече е печелил един сезон на телетон – „Великолепната шесторка“ по bTV.

Малките изпълнители в „Като две капки вода за всяко дете“ бяха от вокалните школи на „Бон-Бон“ и „Арт Войс Център“.  100 000 лв от събраните средства ще бъдат вложени в помощ на пострадалите от земетресението в Турция.

Актуално

Избрано за вас