Цар Симеон посрещна дизайнерката на Майли Сайръс във Врана

Цар Симеон посрещна дизайнерката на Майли Сайръс във Врана

Сподели

Негово величество Симеон II показа лично резиденция Врана на любимата дизайнерка на Майли Сайръс Агата Руис де ла Прада.

Тя бе у нас за първото издание на Spanish Fashion Sofia,

което се проведе през уикенда в петзвезден столичен хотел.

Цар Симеон в компанията на адвокат Иниго Сегрелес. Снимка: Code Media Group

Заедно с модната диктаторка от Мадрид на коктейл във Врана акостираха редица представители на испанския бизнес и академична общност. Царят се зарадва изключително много на присъствието на испанския наказателен топ-адвокат Иниго Сегрелес,

който е приятел с неговите наследници

Ексклузивното ревю на Агата Руис де ла Прада бе черешката на тортата в събитието, в което се включиха и редица родни дизайнери, сред които и Есил Дюран. Аристократката пристигна директно от Мадрид заедно с целия си екип, с нея бе и сина й Тристан, както и модният топ-журналист Марио Ниебла.

 

Агата Руис де ла Прада предизвика фурор с ревюто си по време на уикенда на испанската мода у нас. Снимка: Code Media Group

Атрактивната дизайнерка буквално взриви залата, а тази година по случай 30-ата годишнина от нейната творческа дейност тя обяви и старта на собствена фондация.

„Няколко пъти съм била и в други страни от Източна Европа, където дрехите ми са много популярни. За първи път бях в България и съм възхитена от посрещането и организацията на испанската гала. Беше наистина красиво и невероятно изживяване.“, сподели след шоуто Агата.

Дизайнерката скоро ще отвори най-новия си магазин в Мадрид,

а в София отпразнува седмия си ре-тираж на биографичната си книга.

Есил Дюран бе сред най-аплодираните бг дизайнери по време на събитието. Снимка: Code Media Group

Специален гост на испанска гала в София бе и Флоренсио Санчидриан, световен посланик на иберийския хамон. Международната академия по гастрономия

определя Санчидриан като световен посланик на този продукт

и го смята за най-добрият „кортадор на хамон“ на международно ниво.  Той е рязал  хамон както на сватбеното тържество на принцовете на Австрия през 2004 г. , така и за цяла поредица от състезанията от „Формула 1“.

Флоренсио Санчидриан – световният посланик на хамона. Снимка: Code Media Group

Сред звездите, за които е сервирал лично, са Барак Обама, крал Хуан Карлос, Рафаел Надал, Робърт де Ниро, Ал Пачино, папа Франциск, Силвио Берлускони, Тони Блеър, Джордж Буш и Ричард Гиър.

 

 

Актуално

Избрано за вас