Кои зодии ще имат късмет в любовта през месец май?

Снимка: Freepik

Кои зодии ще имат късмет в любовта през месец май?

Снимка: Freepik
Сподели

До дни ще посрещнем празничния месец май. Той пристига с обещания за топло време и незабравими събирания с близки и приятели. Освен аромат на прясно изпечени козунак и курабийки във въздуха витае и любов. Чие сърце ще покори? – Разбере в месечния романтичен хороскоп.

Овен

През този месец отношенията ви може да бъдат подложени на някои изпитания, но лоялността и доверието един към друг ще ви помогнат да преодолеете всички предизвикателства заедно. Ако сте необвързани, бъдете бдителни – може да срещнете някой специален човек на неочаквани места. А ако сте във връзка, опитайте се да бъдете търпеливи и разбиращи  един с друг.

Телец

Ако сте във връзка, бъдете подготвени за възникване на потенциални проблеми, свързани с ревност. Тези от вас, които все още не са във връзка, трябва да запазят спокойствие. Така може да се стигне до перфектното „съчетание“ с хора, които намират за привлекателни.

Близнаци

Това е чудесно време да подхранвате нови взаимоотношения и да бъдете искрени в чувствата си. За двойките е важно да проведат открити дискусии за съвместното си бъдеще. Така ще бъдат сигурни, че са на едно мнение. Бъдете внимателни с думите си, тъй като импулсивна забележка може да нарани партньора ви.

Рак

Този месец самотните може да се окажат приятно изненадани и да  срещнат обещаващ партньор на неочаквано място. Тези, които имат сериозни връзки, могат да очакват период на хармония и щастие. Все пак трябва да внимават за потенциални конфликти, тъй като силните емоции могат да доведат до ескалация на недоволството и оплакванията.

Лъв

Оглеждайте се за неочаквани връзки, които биха могли да доведат до сериозни взаимоотношения. Правенето на компромиси и жертви ще заздрави връзката на двойките. Въпреки това бъдете внимателни, тъй като дребните несъгласия могат да прераснат в сериозни конфликти с близките.

Дева

През май необвързаните трябва да бъдат предпазливи по отношение на разкриването на твърде много неща твърде рано. Раните от миналото може да изплуват отново, но това е възможност най-накрая ги излекувате. Двойките да избягват ескалирането на недоразумения заради дребни проблеми. Въпреки евентуалните предизвикателства – мечтаното от вас пътуване може да се превърне в реалност.

Везни

През този месец самотните може да сметнат за полезно да създадат лично пространство, за да поддържат мир и хармония. Следете за обещаващи перспективи чрез нови социални връзки. При двойките може да се появят отново стари конфликти, затова е важно да ги решавате спокойно и открито.

Скорпион

Комуникацията е жизненоважна както за самотните, така и за двойките. Влюбените които работят върху разрешаването на конфликтите си, ще укрепят връзката си. Самотниците може да срещнат достоен партньор в собствения си социален кръг. Разбирането на нуждите на другия ще ви доведе до ново, красиво начало в живота.

Стрелец

През този месец както самотните, така и двойките ще преодолеят различията си и ще заздравят връзките си с любимите хора. Едните може да открият обещаващи перспективи чрез интригуващи запознанства. Другите пък могат да имат сериозни сблъсъци заради нерешени проблеми.

Козирог

През този месец самотниците може да изградят обещаващи връзки чрез непринудени разговори, пише timesofindia.indiatimes.com. Дръжте сърцето си отворено, тъй като един обикновен разговор може да доведе до нещо значимо. За двойките това е време за задълбочаване на връзката и разбирателството. Възползвайте се от възможността да възстановите връзката си на по-дълбоко ниво и да подхранвате отношенията си.

Водолей

Идеалната половинка може да ви очаква на работното място. При двойките проблемите на връзката може да заемат централно място. Време е да решите дали да работите по тях. Не забравяйте да инициирате спокоен, изпълнен с любов диалог, за да предотвратите караници. През този месец може да очаквате и изненади от страна на половинката си.

Риби

През май необвързаните може да открият зараждащо се привличане, което може да се превърне в нещо значимо. За влюбените свалянето на емоционалните бариери може да помогне за намаляване на напрежението. Внимавайте при потенциални конфликти, тъй като този месец е обещаващ за тези от вас, които обмислят да се бракосъчетаят.

Актуално

Избрано за вас