Мег Райън отново ще изгрее на големия екран

Мег Райън и Дейвид Духовни/ Фото кредит: Courtesy of Bleecker Street

Мег Райън отново ще изгрее на големия екран

Мег Райън и Дейвид Духовни/ Фото кредит: Courtesy of Bleecker Street
Сподели

Мег Райън – актрисата, която очарова публиката с ролите си в „Безсъници в Сиатъл“, „Когато Хари срещна Сали“ и „Имате поща“, се завръща на големия екран в романтична комедия. Тя е сценарист, режисьор и продуцент на лентата, предаде Ройтерс.

Осем години след последния си холивудски филм Райън се снима в „Какво се случва по-късно“. Актрисата се превъплъщава в образа на Уила – жена, която се събира с бившия си партньор (в ролята Дейвид Духовни), когато и двамата са блокирани от снега на летището.

Романтичната комедия е базирана на пиесата „Падаща звезда“ на американския драматург Стивън Диц.

Мег Райън споделя, че е

работила три години, за да пренесе проекта на големия екран,

където ще може да бъде гледан от петък.

Екранната половинка на Мег Райън похвали работата ѝ във всичките различни роли във филма.

Мег носи тази отговорност много леко, което е хубаво“, сподели актьорът, прочул се с ролята си в „Досиетата Х“.

За Мег Райън „Какво се случва по-късно“ е

втори режисьорски опит

след филма „Итака“ от 2015 г. В него актрисата си партнираше с Том Ханкс. Двамата са споделяли снимачната площадка и на други филми. Сред тях са „Имате поща“ и „Безсъници в Сиатъл“.

В лентата, която предстои да излезе на голям екран още в края на седмицата, Райън ще работи рамо до рамо и със сина си Джак Куейд. 31-годишния мъж е решил да следва професионалните стъпки на родителите си. Той дебитира на големия екран в екранизацията на романа „Игрите на глада“.

Романтичната комедия е сред филмите на независими продуцентски компании, чиито актьори са свободни да промотират филмите си въпреки продължаващата стачка, пише БТА.

Протестът на сценаристите блокира Холивуд в продължение на месеци. През юли към тях се присъедини и гилдията на актьорите.  Директивите на профсъюзите забраняват на актьорите не само да се снимат във филми или сериали, но и да се появяват на червения килим или да участват в промоционални събития.

Фото кредит: Courtesy of Bleecker Street

Актуално