Звездата от „Здрач“ Робърт Патинсън очаква дете

Фото кредит: Jamie McCarthy/Getty Images

Звездата от „Здрач“ Робърт Патинсън очаква дете

Фото кредит: Jamie McCarthy/Getty Images
Сподели

Актрисата и певица Суки Уотърхаус разкри, че тя и половинката ѝ Робърт Патинсън очакват първото си дете. Това се случи по време на участието ѝ в музикалния фестивал Corona Capital в Мексико Сити.

„Реших да облека нещо блестящо днес, защото си помислих, че това може да ви разсее от нещо друго, което се случва“, каза звездата от „Дейзи Джоунс и шестимата“. Тя продължи да

показва корема си, докато беше на сцената,

както се вижда от видео, публикувано в социалните мрежи от концерт.

Докато публиката я аплодираше, тя каза със смях: „Не съм сигурна дали работи“.

31-годишната Уотърхаус се среща с 37-годишната звезда от „Батман“ и „Здрач“ Робърт Патинсън от пет години. Тя обаче така и не го спомена, докато беше на сцената.

Двойката пази връзката си предимно в тайна. Те направиха своя

дебют на червения килим едва миналата година

на модното ревю на Dior в Египет, почти пет години след началото на връзката им.

През февруари Уотърхаус коментира връзката си с Патинсън в интервю за The Times. Актрисата заяви, че е била „шокирана“ от факта, че е „толкова щастлива с някого в продължение на почти пет години“.

„Винаги съм невероятно развълнувана, когато видя името му да изскача (на телефона ми) или дори да ми пише. Мисля, че той изпитва същото към мен“, каза тя тогава и добави: „Винаги имаме толкова много неща за казване и го намирам за забавен“.

Преди Суки Робърт имаше дълга връзка с колегата си от поредицата за вампири и върколаци „Здрач“ Кристен Стюард. Те обаче се разделиха заради изневяра от нейна страна.

Фото кредит: Jamie McCarthy/Getty Images

Актуално