Warner Music подписва със „СкандаУ“

Фото кредит: Instagram

Warner Music подписва със „СкандаУ“

Фото кредит: Instagram
Сподели

След като продуцират и издават сингли на Рут Колева, Виктория и Поли Генова, Warner Music Group (WMG) подписва и с група „СкандаУ“. Новината съобщават от„Орфей мюзик“, пише БТА.

Първата стъпка по партньорството е дигитална дистрибуция и маркетинг от WMG. Договорът е с посредничеството на „Орфей мюзик“ – изключителен лицензиант на WMG. Той обхваща следващите 8 сингъла, като първият от тях –Боже“.

„Тото и Лъчо може да са създали едни от най-слушаните парти парчета в последните години, но това дуо отдавна е доказало, че може да отправя и много силни послания чрез музиката си. Новата песен „Боже“ е точно такава –

смислена, болезнена, извадена от най-дълбоките кътчета на душата,

обърната към основните ценности. Премиерата на „Боже“ е днес, във всички дигитални платформи, официално разпространена от Warner Music чрез „Орфей мюзик“, коментират от Орфей мюзик.

По думите им „Боже“ е личен разговор с Бога. Но и увеличително огледало на проблемите на днешния свят, движещ се с шеметна скорост. Тото пише припева в началото на годината, когато

името му беше въвлечено в скандал,

свързан с произхода на Ботев и Левски. „Бях загубил вяра, че хората са способни да виждат и ми беше останало само да попитам Бог дали той вижда“, разказва Тото. Идеята за неговия куплет идва след като един от епизодите на подкаста му „При Тото” беше въвлечен в темата за насилието над жени. „Дори да не получиш отговор от Бог на въпросите си, самото им задаване към него е много повече от това да получиш отговори от хората“, казва още Тото.

Видеото към „Боже“ отново е на Bashmotion. Заснето е в красива местност до радомирското село Прибой, където има малък параклис в сърцето на природата. „Не е нужно да си в сграда с оцветени стени, за да говориш с Бог. Не мисля, че има определено място, което да използваш като телефонна централа за този разговор. Може да говориш с него навсякъде“, казват от „СкандаУ“.

Актуално

Избрано за вас