Катрин Деньов влиза във „Funny Birds“ на Скорсезе

Катрин Деньов влиза във „Funny Birds“ на Скорсезе

Сподели

Катрин Деньов влиза във „Funny Birds“ на Скорсезе. След като само преди седмица френската актриса беше удостоена със „Златен лъв“ за цялостен принос на филмовия фестивал във Венеция, Катрин Деньов е на път да заснеме нов филм, „Funny Birds“, с дуото режисьори – Марко Ла Виа и Хана Ладул.

След филма „De son vivant“ (2021 г.) на Емануел Берко, който беше прекъснат от поради здраволсвен инцидент на Катрин Деньов, тя е на път да се завърне пред камерата. Актрисата от култовия „Belle du jour“ ще започне снимки през следващите седмици с режисьорите Марко Ла Виа и Хана Ладул.

Двамата млади французи вече са режисирали заедно „Nous les coyotes“ (2018) – любовен road trip филм.  В свое интервю Катрин Деньов споделя:

„Ще снимаме филма в Белгия, в една ферма, и в него ще бъдат затворени три героини. Всички сме много горди, защото Мартин Скорсезе ще продуцира филма. Мисля, че той иска да опознае по-отблизо европейското кино“

Филмът „Funny Birds“ ще бъде заснет в Брюксел. Сюжетът все още се пази в тайна, но се очаква да става дума за селско ранчо, в което три поколения жени ще се видят в нова светлина и ще трябва да се преборят със семейните си травми и демони, които носи всяка една от тях.

Актуално