Деми Ловато се сгоди за канадски музикант

Снимка: ANGELO KRITIKOS/SPLASH BY SHUTTERSTOCK

Деми Ловато се сгоди за канадски музикант

Снимка: ANGELO KRITIKOS/SPLASH BY SHUTTERSTOCK
Сподели

Американската певица Деми Ловато и канадският музикант Джордан Лутс са сгодени. Двойката потвърди новината в профилите си в Instagram, като публикува снимка, на която са заедно, заобиколени от листенца от рози и свещи.

Ловато написа: „Все още нямам думи… Снощи беше най-хубавата нощ в живота ми и не мога да повярвам, че ще се омъжа за любовта на живота си“.

Публикацията продължава с обяснения в любов от страна на певицата.

„За остатъка от живота ни. Обичам те“, пише Деми.

Лутс също не пропусна да се похвали в Instagram: „Вчера помолих най-добрата си приятелка да се омъжи за мен и тя каза „да“. Музикантът използва социалната мрежа, за да отправи трогателно послание към своята любима.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Demi Lovato (@ddlovato)

„Не мога да си представя живота си без теб. Слава Богу, сега вече никога няма да ми се наложи. Чувствам се като най-щастливия жив човек в момента. Толкова съм влюбен в теб”, сподели той.

Двойката се среща от малко повече от година. Запознава се по време на съвместната си работа по албума на Ловато „Holy Fvck“ през 2022 г.

Говорител на певицата заяви пред списание People, че романтичното предложение се е състояло в Лос Анджелис в събота. Още в същия ден 31-годишната певица беше забелязана да носи пръстен с диамант с крушовидна форма. По-късно Ловато и Лутс са отпразнували годежа си със семействата си в ресторант.

До предложението се стигна, след като наскоро певицата на „Sorry Not Sorry” сподели в подкаст, че с музиканта дълго време са били само приятели, но след това са си сподели какво чувстват.

Актуално