Арнолд Шварценегер претърпя нова операция

Фото кредит: @Stoianov-LESE/BACKGRID

Арнолд Шварценегер претърпя нова операция

Фото кредит: @Stoianov-LESE/BACKGRID
Сподели

Арнолд Шварценегер беше забелязан да се разхожда с превръзка на ръката в Бевърли Хилс. Причината е, че миналата седмица се е наложило да претърпи операция заради увреждане на нерв в лакътя.

Докато вървял към офиса си в събота, 76-годишният актьор изглеждал в приповдигнато настроение, тъй като се завърнал към обичайната си работа след лечението на травмата, за която се твърди, че е наложила операция.

Бащата на пет деца изглежда се е успокоил след операцията. TMZ съобщи, актьорът е успял да направи „последната си тренировка само няколко часа преди операцията“ в четвъртък.

От споделените кадри се вижда, че превръзката е по цялата му ръка, простирайки се от средата на горната част до китката, пише Daily Mail.

По-рано този месец екшън звездата и бивш губернатор проговори за възстановяването си от третата операция, извършена на сърцето му. Това се случило само няколко месеца преди да започнат снимките на „Терминатор: Тъмна съдба“.

Актьорът разкри, че му е била насрочена неинвазивна процедура за смяна на сърдечна клапа. Когато обаче се появил докторът, признал, че нещата са се усложнили. Арнолд разказва, че хирургът му казал: „Направихме грешка и пробихме стената на сърцето… и трябваше да ви отворим много бързо, за да спасим живота ви“.

Звездата  документира пътя си към възстановяването във видеоклип в YouTube. В него се вижда как се разхожда из болницата заедно със семейството и приятелите си, дошли да го подкрепят. Част от мотивацията му да се оправи е продиктувана от желанието му да влезе отново във форма навреме, за да заснеме филма „Терминатор: „Тъмна съдба“.

Фото кредит откриваща снимка: @Stoianov-LESE/BACKGRID

Актуално