Фитнес инструктор дублира Микеле Мороне в София

Фитнес инструктор дублира Микеле Мороне в София

Сподели

Бивш фитнес инструктор дублира Микеле Мороне по време на снимките на филма „Подчинение“ в България. В рисковите моменти за героя на италианският секссимвол във фантастичния трилър ще видим Димитър Илков, който зрителите на NOVA познават от риалити поредицата „София ден и нощ“. Спортистът с афинитет към каскадите и бойните изкуства

има богата биография като статист в част от Холивудските продуцкии,

снимани в „Ню Бояна“, но основнният му занаят до скоро бе на персонален треньор.

Илков работи като модел, а като статист пресича пътищата и с Брад Пит в холивудския блокбастър „Троя“. На снимачната площадка на „300“, сред декорите на „Ню Бояна“, той става близък и с Виктор Стоянов. Също атлет с минало на фитнес инструктор и настояще на „Ергенът“. Илков снима още в екшън филмите “Непобедимите 3” и в “Живи машини” с Антонио Бандерас.

Микеле Мороне е стана изключително известен с ролята си във филма “365 дни”. Италианският артист е у нас за снимките на фантастичния трилър  “Подчинение”, където си партнира с холивудската звезда Меган Фокс. Тя също беше в София, тъй като снимките започнаха на 7 януари в “Ню Бояна”. Те ще продължат до края на март месец и ще са основно в Киноцентъра. Продукцията разказва за баща (в ролята влиза Мороне), който се опитва да върне дъщеря си (Меган Фокс). Тя е била отвлечена още като бебе и заради вкарания в мозъка ѝ изкуствен интелект започва да убива.

 

Фотокредит: Instagram Michele Morrone/ Instagram Dimitar Ilkov

Актуално