Любо Нейков и Ненчо Илчев са стриптизьори в новия спектакъл на Ованес Торосян

Любо Нейков и Ненчо Илчев са стриптизьори в новия спектакъл на Ованес Торосян

Сподели

Всенародните любимци Любо Нейков и Ненчо Илчев се завръщат заедно на сцената. Този път поводът за тяхното партньорство не е популярното шоу „Комиците“, а

новият спектакъл на режисьора Ованес Торосян – „Стриптизьори“.

Двамата обичани комици ще станат стриптизьори по принуда на сцената на „Театро отсам канала“, а премиерните дати са 7 и 8 юли.

Ованес Торосян е един от младите театрали, които завладяха сцената в последните няколко години. Освен режисьор, Торосян е и актьор на щат в Плевенския драматично-куклен театър, а преди няколко месеца самия той участва в моноспектакъла „Тигър и дракон“ в Театър 199.

Фотокредит: ART VOX

Сюжетът на новата комедия, написана от Влади Априлов, проследява отношенията на трима застаряващи бивши стриптизьори.

Действието се развива в разхвърляна таванска стая някъде в Италия

Не можем да не отбележим изключително забавните истории на бившите „доставчици на удоволствие за окото“ – безпаричие, лични драми и проблеми от какъв ли не тип. Тримата несретници се представят за актьори и постоянно се карат със своята хаплива хазяйка, тъй като не са си плащали наема от осем месеца. От тук нататък предстоят щури грешки, компромиси и желания.

„Това е една прекрасна пиеса, на която й дойде времето.

Двамата с Ненчо сме едни застаряващи жалки стриптизьори, а преди това сме жалки актьори.

Първоначално разголваме душите си, а после разголваме и телата си по принуда. Ненчо е погребален агент, а през другото време стриптизьор. Абе, много сме смешни“, споделя Любо Нейков.

„Как навих Любо Нейков да участва в постановката? Ами много бързо стана – просто когато птиченцето на късмета кацне на рамото ти, трябва да си луд да не го хванеш. Не съм се надявала, че той ще се съгласи, но го направи.

Дори предложи в компанията ни да влезе Ненчо Илчев

Като продуцент Любо Нейков ми дава невероятни съвети, в които се вслушвам, защото е много мъдър и с опит. Копродуцент на тази пиеса е и Александър Пеновски. Публиката много ще се забавлява.“, обещава Деляна Маринова-Джуди, която е продуцент на спектакъла.

 

Актуално