Вкараха в затвора жена, преследвала Хари Стайлс

Снимка: MICHAEL BUCKNER/VARIETY VIA GETTY

Вкараха в затвора жена, преследвала Хари Стайлс

Снимка: MICHAEL BUCKNER/VARIETY VIA GETTY
Сподели

Жена, която е преследвала Хари Стайлс, е вкарана в затвора и ѝ е забранено да го гледа на участия, съобщи „Гардиън“.

Мира Карвальо, която се яви в кралския съд в Хароу, заседаващ в магистратския съд в Хендън, Лондон, е преследвала певеца, като му е

изпратила 8000 картички

за по-малко от месец.

Тя беше осъдена на 14 седмици лишаване от свобода. На 16 април се призна за виновна по обвинение в преследване, включващо сериозно безпокойство или стрес, съобщи служител на съда.

На Карвальо беше наложена и 10-годишна ограничителна заповед.  Наложена ѝ е и забрана да посещава всякакви събития, на които Хари Стайлс изнася концерти.

Някои от изпратените 8000 картички са били сватбени, предаде БГНЕС. Две от писмата дори са

били доставени на ръка на адреса на певеца,

твърдят прокурорите.

Карвальо е бразилска гражданка, която е в Обединеното кралство от декември. Семейството ѝ не е знаело, че тя е пътувала до страната.

Стайлс и преди е бил обект на преследване. През 2019 г. бездомник, който прекарал месеци наред пред дома на попзвездата, беше признат за виновен за това престъпление.

Фенбазата на певеца е толкова голяма, че английско село започва да търси екскурзоводи, които са експерти по звездата.

Обиколката ще обхване и бившите училища на Стайлс, вилата, в която е израснал, и близкия китайски ресторант, в който някога е водил Тейлър Суифт. Най-голямата атракция обаче е виадуктът Туемлоу – иначе необичаен железопътен мост, където е била първата целувка на Хари.

Актуално

Избрано за вас