Джей Ло и Бен Афлек отбелязаха първата си годишнина от сватбата

Джей Ло и Бен Афлек отбелязаха първата си годишнина от сватбата

Сподели

Джей Ло и Бен Афлек отбелязаха първата годишнина от сватбата им. Бенифър, както ги наричат феновете им отпразнуваха щастливия ден с романтична вечеря в емблематичния ресторант Giorgio Baldi в Санта Моника.

53-годишната Лопес и 50-годишният Афлек бяха стилно облечени за случая, докато вървяха ръка за ръка към едно от любимите места на знаменитостите. Изпълнителката на „Jenny from the Block“ бе заложила на бяла мини рокля, украсена с кристали, и сребърни токчета на платформа.  От своя страна, Бен Афлек бе избрал елегантен черен пуловер и панталон, комбинирани със стилни боти.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

По-рано през деня влюбената двойка отбеляза празника със семеен обяд в Бевърли Хилс, на който присъстваха децата им.

Дженифър и Бен се ожениха миналата година в Лас Вегас. Малко след това Дженифър сподели в предаването на „Jimmy Kimmel Live!“ как Бен просто ѝ казал: „Нека отидем във Вегас и да се оженим“. Оказало се, че когато се озовали там имало още три двойки, които чакали за същото.

Щастливата двойка, която възобнови връзката си през 2021 г., вдигна сватба за втори път в многомилионния комплекс на актьора в Райзбъро, Джорджия. Това имение трябваше да бъде домакин на сватбата на Афлек и Лопес преди 20 години. Дженифър определя раздялата им през 2004 г. като „най-голямото разбиване на сърцето ѝ“, с което се е борила 18 години.

Актуално

Избрано за вас