Мария Бакалова ще се снима в нов филм близо на дома

Снимка: БГНЕС

Мария Бакалова ще се снима в нов филм близо на дома

Снимка: БГНЕС
Сподели

Номинираната за „Оскар“ Мария Бакалова е подписала договор за участие във филма God’s Country, който е американският режисьорски дебют на Егор Абраменко („Спутник”). Снимките ще се осъществят в Румъния след  временното споразумение на SAG-AFTRA през март.

Според източник, близък до проекта, актрисата замества Мелиса Барера, която е напуснала поради конфликти в графика. Тя играе ролята на млада жена, която пътува до Кентъки, за да се срещне с годеника си. Впоследствие разкрива нещо зловещо отвъд границите на разбираемото, а

американската ѝ мечта се превръща в кошмар

с библейски размери. Уил Суудик („Западен свят“) е автор на сценария. Към проекта на компанията 6th & Idaho на Мат Рийвс и ZQ Entertainment се присъединяват и Maraboyina Capital и Castel Films. Те ще отговарят за финансирането. Сурадж Марабоина от Maraboyina и Кристи Бостанеску от Castel ще продуцират заедно с обявените по-рано Рийвс („Батман”) и Рафи Крон („Приказки от примката”) за 6th & Idaho. В продуцентския екип влизат още Ара Кешишян, Петр Якъл от ZQ и Адам Касан („End of Watch”). WME Independent е представител на чуждестранните права, а CAA Media Finance – на националните.

Бакалова изгря на холивудската сцена след превъплъщението си в

дъщерята на Саша Барон Коен

във филма на Prime Video „Borat Subsequent Moviefilm“. За ролята си тя получи номинация за „Оскар“.

Младата актриса наскоро се снима и в хорър хита на A24 „Bodies Bodies Bodies“. Освен това, тя озвучава Космо Спасителя в „Пазители на галактиката Vol. 3“. Скоро ще я видим срещу Емилия Джоунс и Скут Макнейри в продуцираната от София Копола драма „Fairyland“, чиято световна премиера се състоя на тазгодишния фестивал „Сънданс“.

Други проекти на актрисата са научно-фантастичната драма O Horizon и режисираният от Джери Зайнфелд филм на Netflix Unfrosted. В процес на разработка в Paramount е шпионска комедия с режисьор Пол Файг, в която тя ще играе със Себастиан Стан.

Фото кредит: БГНЕС

Актуално

Избрано за вас