Бритни Спиърс стана леля

Бритни Спиърс стана леля

Сподели

Бритни Спиърс стана леля. 41-годишната поп звезда сподели серия от снимки с дългогодишния ѝ сътрудник Ланс Бас и неговите очарователни близнаци Вайълет и Александър. „Аз съм новата леля на бебетата на Ланс!!! Те са абсолютно прекрасни!!!“, написа в Twitter изпълнителката на „Toxic“.

На снимките Спиърс позира широко усмихната, докато държи близнаците в ръцете си. Съпругът на певицата Сам Асгари също присъства на снимката.

През октомври 2021 г. Бас и съпругът му Майкъл Турчин посрещнаха близнаците си от сурогатна майка. Ланс бе сътрудник на Спиърс, но освен това e стар приятел и нейн шести братовчед. През 2022 г. двамата имаха леки премеждия, тъй като той обяви в медиите, че няма връзка с певицата и е бил „блокиран“. Той сподели, че звездата няма онази свобода, за която всички говорят. Вместо това мениджърите ѝ са опитали да попречат на хора от миналото ѝ да се свържат с нея.“Около Бритни има издигната една стена и по някаква причина новите ѝ съдружници не желаят тя да комуникира със старите си приятели“, бяха думите му тогава.

През октомври излиза дългоочакваната книга на Бритни

Поп иконата ще издаде дългоочакваните си мемоари „Жената в мен“ на 24-и октомври, разкри ексклузивно PEOPLE. Книгата, която вече е налична за предварителни поръчки, са представени като „смелата и удивително вълнуваща история“ за опитите на Спиърс да прекрати 13-годишното попечителство на баща си (и други съпопечители) върху кариерата ѝ и върху самата нея.

„Gallery Books“ спечели правата за издаването на мемоарите в резултат на наддаване, в което участваха няколко различни издателски къщи. „Жената в мен“ разкрива за първи път силата на една от най-изпълнителки в историята на поп музиката, добавиха от изданието.

През ноември 2021 г. съдията по делото на Спиърс в Лос Анджелис постанови попечителството, което беше в сила от началото на 2008 г., да бъде прекратено – така беше сложен край на контрола на попечителите, които притежаваха правата върху имиджа и имуществото на звездата.

Според американските медии месеци по-късно певицата е подписала договор за мемоарите си на стойност $15 млн. През април 2022 г. изпълнителката потвърди, че пише книга, като обясни, че процесът на писане е „лечебен и терапевтичен“.

Актуално