Финландци обучават чужденци на изкуството на щастието

Снимка: Pixabay

Финландци обучават чужденци на изкуството на щастието

Снимка: Pixabay
Сподели

Въпреки всичко, което се случи в света през последните няколко години, Финландия си остава едно много щастливо място. Страната заема първо място в доклада на ООН зa нивата на щастието в световен мащаб през последните шест години. За втора поредна година се готви да ни разкрие своите тайни.

Ако искате да научите как финландците остават толкова доволни през годините, сега е вашият шанс. Visit Finland и Helsinki Partners ще посрещат гости това лято, които ще се отдадат на

петдневен майсторски клас по щастие от 9 до 14 юни,

воден от Helsinki Happiness Hackers, пише Time out. Цялото пътуване – включително полетите за връщане – ще бъде напълно безплатно.

„Хакерите“ на щастието се състоят от Лена Салми, 70-годишна бивша плувкиня и спортен журналист, която кара скейтборд из Хелзинки.  До нея се нарежда и Адела Паюнен, биолог и писател, който се застъпва за уелнес, фокусиран върху природата. Към щастливата компания се присъединява и Лука Бала – ресторантьор, чийто дух е дълбоко вкоренен в устойчивостта. Ако искате да научите повече за щастието, то това изглежда чудесна оферта, съобщи БТВ.

И така, какво включва майсторският клас? По време на него ще имате възможност да се отдадете на диво плуване, което е целогодишно занимание в Хелзинки и освен всичко друго е и много приятно заради зашеметяващата природа. Освен това 0 ще се разходите из гората, тъй като е чудесен начин да подобрите настроението си. Раздвижването на чист въздух дори се препоръчва от местните лекари за облекчаване на стреса.

Ако сте заинтригувани, можете да кандидатствате до 4 април 2024 г.

Актуално

Избрано за вас