Адел е готова отново да стане майка

Адел е готова отново да стане майка

Сподели

Адел заяви пред феновете си в Лас Вегас, че е готова за бебе №2, предава Los Angeles Times.

35-годишната изпълнителка на хита „Rolling in the Deep“ разкри в съботното шоу „Уикенди с Адел“, че тя и нейният партньор, спортният агент Рич Пол, обсъждат имена на бебета. Във видеоклип в TikTok, публикуван от посетител на концерта, се чува как фенка казва на Адел, че е бременна с първото си дете, но „за нищо на света не може да се спре на име“.

Държейки два микрофона – един за себе си и един за нея, Адел поздравява жената и казва: „Наистина искам скоро отново да бъда майка“.

Фенката каза, че ще има момиченце, но особено много ѝ харесала идеята за андрогинно име. Тя попитала носителката на „Грами“ кое предпочита: Спенсър или Паркър? И казала, че

ще избере името, което повече допада на Адел

„Не мога да кажа Паркър, защото Рич харесва това име! Затова казвам Спенсър, харесва ми Спенсър.“, споделя тя.

Певицата призна, че си води списък с потенциални имена на бебета, като каза на феновете: „Всъщност си пиша списък. Всеки път, когато видя име, което ми харесва, го записвам в телефона си.“

Адел има 10-годишен син Анджело от бившия си съпруг Саймън Конецки. Те финализираха развода си през март 2021 г. след 2 години брак и почти десетилетие заедно. Малко по-късно същата година изпълнителката обяви връзката си с Пол и похвали основателя на „Klutch Sports Group“ в различни интервюта.

През ноември 2021 г. тя сподели пред Опра Уинфри по време на специалното предаване на CBS „Adele One Night Only“, че се възхищава на Пол и на неговите чувство за хумор и ум.

Слуховете за годеж започнаха да се носят миналата година, когато певицата на „Easy on Me“ беше забелязана да минава по червения килим на наградите „Брит“ с много забележим диамантен пръстен на лявата си ръка.

Фото кредит откриваща снимка: JOHNNY NUNEZ/GETTY

Актуално

Избрано за вас