Луис Капалди се възстановява в компанията на приятели

Луис Капалди се възстановява в компанията на приятели

Сподели

В сряда Луис Капалди се наслади на малко време с приятелите си, докато обядваше в Северен Лондон. 26-годишният шотландски певец в момента отделя време за психическото си здраве, след като отмени датите от турнето си заради болестта на Турет.

В кафене „Melrose & Morgan“ в Хампстед към него се присъединиха двама приятели, които се възползваха от слънчевото време и седнаха на открита маса.

През последните дни Луис беше забелязан да излиза в Лондон, след като отмени предстоящото си турне на фона

на борбата си с болестта на Турет

Тя представлява неврологично разстройство, което кара хората да издават неволеви звуци и движения, често наричани тикове.

През септември миналата година Капалди разкри, че е диагностициран с това заболяване. В края на юни той обяви, че всички предстоящи 24 концерта от турнето му „Broken by Desire to Be Heavenly Sent“ са отменени. Това се случи само няколко дни след като той трудно успя да завърши своя хедлайнерски сет на Гластънбъри.

Тогава Луис се включи в социалните мрежи, за да каже, че е „очевидно“, че трябва да прекара „много повече време, за да оправи психическото и физическото си здраве“. Изпълнителят на „Before You Go“ определи решението като най-трудното в живота му.

„Първо, благодаря на Гластънбъри, че ме прие. Че пеехте заедно с мен, когато имах нужда, и за всички невероятни послания след това. Фактът, че това вероятно няма да е изненада, не прави писането му по-лесно. Много съжалявам, че трябва да ви съобщя, че ще си взема почивка от турнетата в обозримо бъдеще“, сподели той.

В изявлението си Капалди казва още: „Все още се уча да се приспособявам към въздействието на болестта на Турет. В събота стана ясно, че трябва да отделя много повече време, за да приведа в ред психическото и физическото си здраве, така че да мога да продължа да правя всичко, което обичам, още дълго време“.

Фото кредит откриваща снимка: Harry Durrant/Getty Images

Актуално