Светлана Гущерова стана майка за четвърти път

Светлана Гущерова стана майка за четвърти път

Сподели

Плеймейтката Светлана Василева, която сбъдна мечтата на всяко момиче от малкия град с претенции за кариера на модел, омъжвайки се за милионерския син Християн Гущеров, роди четвъртото им дете.

Щастливата новина тя сподели в Instagram.

„Искам от цялото си сърце да БЛАГОДАРЯ на д-р Веселин Дяволов, проф. Боряна Слънчева и целия екип на „Майчин Дом“! Вниманието и грижите, които винаги сте полагали към мен и моите четири ангелчета, са незаменими, защото вие сте хора със златни ръце!“, написа Гущерова.

За четвърто дете Светлана загатна през ноември в предаването на bTV „Животът по действителен случай“, припомня ladyzone.bg.

„Винаги съм мечтала за голямо семейство. Готова съм за още едно дете, но Хриси е малко наплашен и иска лека почивка. Все пак, каквото Господ е казал, това ще се случи“, сподели тогава Светлана пред Алекс Сърчаджиева.

Първото й дете, Ани, се ражда в осмия месец, когато е най-опасно.

„Бременността мина леко, но реших да изчистя един полилей, като се кача на стол. По-късно видях, че съм прокървила и тръгнах за болницата. Така или иначе щях да раждам секцио, защото ме е страх от нормално раждане. Ани бе в кувьоз и я гушнах за първи път две седмици след раждането.

Така се случи, че и трите ми деца бяха в кувьоз.

Имаха проблем с белите дробове. И до днес постоянно ги проверявам как дишат вечер. Не смея да ги оставя с играчка в леглото, за да не се задушат“, разказа Светлана.

Светлана Василева и Християн Гущеров са семейство от четири години. Техен сватовник е фолк идолът Азис. Плеймейтката е близка приятелка с бившата съпруга на бизнесмена – певицата Мария.

 

Фотокредити: Instagram Svetlana Gushterova

Актуално

Избрано за вас