Звезден Хелоуин: Приказни или ужасяващи костюми си избраха знаменитостите?

Фото кредит: Facebook – Ед Шийран/Официална страница

Звезден Хелоуин: Приказни или ужасяващи костюми си избраха знаменитостите?

Фото кредит: Facebook – Ед Шийран/Официална страница
Сподели

Призраци бродят из улиците, вещици летят високо в небето, а вампири и чудовища се спотайват някъде в тъмнината, чакайки своята жертва. Не, това не е кошмар или сценарий за следващия касов хорър филм, а самата действителност.

Любимите на поколения знаменитости се

премениха в ужасяващи костюми,

за да отбележат Хелоуин отвъд океана.

Тъй като през тази година празникът на Вси светии се пада във вторник, много от известните личности предпочетоха да се позабавляват с приятели още през уикенда.

SAG-AFTRA

Някои от тях отдадоха почит на свои колеги – икони на попкултурата, докато други се опитаха да спазят новите указания за костюмите, издадени от SAG-AFTRA.

Миналата седмица гилдията забрани на членовете си да се обличат като популярни герои от съдържание на големи студия.

Вместо това те бяха насърчени да носят костюми, вдъхновени от обобщени персонажи –

призраци, зомбита или вещици.
Адел

Носителката на „Грами“ отпразнува страховития празник с изпълнение в резиденцията си в Лас Вегас – „Уикенди с Адел“. По този повод тя се „преобрази” в Мортиша Адамс от „Семейство Адамс“. Костюмът ѝ се състоеше от  дълга черна перука,  черна рокля до земята и грим с опушен ефект, предаде Independent.

Фото кредит: Instagram/Adele
Ариана Гранде и Елизабет Гилис

Дългогодишните приятелки Ариана Гранде и Елизабет Гилис продължиха традицията си за Хелоуин да разиграват сцени от любимите си филми. Тази година двете се преоблякоха като героини от филма от 1995 г. „Showgirls”. Гранде изигра героинята на Елизабет Бъркли – Номи Малоун/Поли Ан Костело, а Джилис – Кристъл Конърс на Джина Гершон.

Остин Бътлър и Кая Гербер

Носителят на Златен глобус за превъплъщението си в „Елвис“ Остин Бътлър и приятелката му моделът Кая Гербер влязоха в образите на Анди Уорхол и модела от 60-те години на миналия век Еди Седжуик за Хелоуин.

Камила Мендес, Маделин Печ и Лили Рейнхарт

Звездите от сериала на Netflix „Ривърдейл“ се събраха отново на този Хелоуин, за да се превъплътят в герои от комикса „Сирените на Готъм Сити“. Мендес се появи като Жената-котка, Печ беше облечена като Отровната Айви, а Райнхарт избра Харли Куин.

Деми Ловато

Възпитаничката на „Camp Rock” Деми Ловато се върна към корените си от „Дисни“, когато се преоблече като Снежанка за Хелоуин.

Фото кредит: Instagram – ddlovato
Джъстин и Хейли Бийбър

Джъстин и Хейли Бийбър издигнаха костюмите на двойки на съвсем ново ниво, когато се координираха в еднакви визии от „Семейство Флинтстоун“. Певецът и моделът присъстваха на партито за Хелоуин на Вас Джей Морган и Майкъл Браун в Лос Анджелис, облечени като героите Пебълс и Бам-Бам от анимационната поредица „Семейство Флинтстоун“.

Кендъл Дженър

Подобно на по-голямата си сестра Ким Кардашиян на Met Gala през 2022 г., супермоделът Кендъл Дженър също се превъплъти в образа на Мерилин Монро с костюма си за Хелоуин тази година. 27-годишния модел беше с къса накъдрена руса перука и черна рокля.

„Честит рожден ден, господин президент“, написа Дженър под публикацията си в Инстаграм. Малко по-късно в социалната мрежа се появи и общ кадър със сестра й Кайли – двете бяха избрали да се облекат като Шугър и Спайс от лентата „Батман завинаги”.

Кортни Кардашиян

За своя костюм за Хелоуин тази година Кортни Кардашиян-Баркър взе пример от модния архив на Ким Кардашиян. Тя пресъздаде роклята на Givenchy с флорални мотиви на сестра си, която тя носеше на Met Gala през 2013 г., когато беше бременна с първото си дете – Норт Уест.

Това обаче не беше единственият костюм на бъдещата майка. Кортни и барабанистът на Blink-182 Травис Баркър се преоблякога като актьорите Майкъл Кийтън и Уинона Райдър във филма „Beetlejuice“ от 1988 г.

Лизо

Изпълнителката се „превърна” в колежката си Тина Търнър с костюма си за Хелоуин. На снимките, публикувани в Инстаграм, Лизо носеше кожена мини рокля с блестящи ресни и руса перука. Кралицата на рокендрола почина по-рано тази година на 83-годишна възраст.

Парис Хилтън и Джесика Алба

В чест на наскоро излезлия мемоар на Бритни Спиърс – „Жената в мен“, Парис Хилтън отдаде почит на дългогодишната си приятелка, като облече реплика на синята рокля на стюардеса, с която Спиърс участва в музикалния клип „Toxic“.

Междувременно Джесика Алба също почете легендарната попзвезда със своя костюм за Хелоуин. Тя присъства на звездното парти на Casamigos в Лос Анджелис с руса перука и гол, блестящ костюм – наподобяващ друга забележителна визия, която Спиърс носеше в музикалния клип към „Toxic“ от 2004 г.

Фото кредит: Michael Kovac/Getty Images for Casamigos
Ед Шийрън

Иначе усмихнатият и миловиден певец се появи в Лас Вегас окървавен и облечен като

ужасяващата кукла от филма „Чъки”.

Той успя да съчетае работните си ангажименти в „града на греха” с честването на празника през уикенда.

Дрю Баримор

Актрисата и водещ на токшоу Дрю Баримор „влезе” в обуквите на своя колега Боб Рос. Той е извествен с артистичния си талант да рисува и е бил създател и водещ на предаването “The joy of art”. Баримор направи феновете си съпричастни с приготовленията си за празника, като сподели клип в Инстаграм.

Анита

Певицата с бразилски корени Анита също не разочарова феновете си със своя костюм. За разлика от много от колегите си тя беше заложила на анимиран персонаж от компютърна игра. Певицата се беше преобразила в нинджа от „Mortal Kombat“.

Хелоуин у нас

Празникът на Вси всетии не беше отбелязан от значителен брой артисти у нас. Сред младите родни таланти, които се разписаха с костюм за Хелоуин са певиците Дарина Йотова (DARA) и Дара Екимова. Колегата им Михаела Филева пък пусна шеговито селфи от Гърция. В него тя позира заедно със своя любим и пише, че на този Хелоуин ще бъдат облечени с бански костюми.

Фото кредит на откриващата снимка: Facebook – Ед Шийран/Официална страница

Актуално

Избрано за вас