Риана планира мащабно турне и два нови албума

Риана планира мащабно турне и два нови албума

Сподели

Барбадоската певица Риана планира да се завърне с мащабно турне и два нови албума, въпреки че неотдавна роди втория си син, съобщи „Сънди мирър“.

Риана е подписала договор за 32 милиона британски лири с „Лайв нейшън“. Нейният екип работи в Лос Анджелис и съставя програмата, докато тя отглежда синовете си. Тя е готова с песни за два нови албума, пише БТА.

Вторият син на Риана и рапъра A$AP Rocky се роди през август. По-големият е на 18 месеца. Наскоро младото семейство сподели фотосесия в социалните мрежи, направена от модния фотограф Майлс Дигс, известен с професионалното си име Diggzy. На нея родителите позираха за първи път с двете си малки деца – RZA Athelston и Riot Rose. Вместо традиционна семейна портретна сесия двамата музикални артисти заложиха на папарашки снимки, вдъхновени от уличния стил.

Риана беше изоставила музикалната си кариера до минала година, като отделяше повече внимание на модата и козметиката. Тя не е издавала албум от 2016 г. Оттогава е и предишното ѝ турне. След това Риана се фокусира върху модната си марка и козметична серия. Миналата година изпълнителката записа песента „Lift Me Up“ за саундтрака на филма „Черната пантера: Уаканда завинаги“, която получи номинация за награда „Оскар“. Тя беше звездата и на шоуто в паузата между полувремената на Супербоул.

Актуално

Избрано за вас