Обвиниха и Джейми Фокс в сексуален тормоз

Фото кредит: KARWAI TANG/GETTY IMAGES

Обвиниха и Джейми Фокс в сексуален тормоз

Фото кредит: KARWAI TANG/GETTY IMAGES
Сподели

Носителят на „Оскар” Джейми Фокс е обвинен в сексуално посегателство над жена в нюйоркски ресторант.  Инцидентът е станал през август 2015 г.

Предполагаемата жертва, чиято самоличност остава загадка, твърди, че е влязла в заведението, където е видяла 55-годишния Фокс.

Непознатата твърди, че около 1:00 ч. тя и неин приятел се приближили до масата на актьора, за да поискат снимка с него. По думите ѝ той отговорил: „Разбира се, бейби, всичко за теб“. В жалбата си жената твърди, че Фокс е

„изглеждал в нетрезво състояние“.

Според показанията ѝ звездата ѝ е казала: „Уау, имаш това тяло на супермодел и миришеш толкова добре“. Тя твърди, че след това той я хванал за ръката и я издърпал към задната част на покрива.

В жалбата ѝ до съда пише още, че след като двамата с Фокс се озовали на уединено място, той „поставил и двете си ръце на кръста ѝ, преместил ги под горнището ѝ и започнал да докосва гърдите ѝ“.

Тя изтъква още, че се е опитала да се отдръпне от него, но Фокс е вкарал ръцете си в панталоните ѝ. Жената добавя, че по това време навън излязла нейна приятелка и актьорът се отдръпнал.

Предполагаемата жертва изтъква, че действията на актьора са довели до това тя да се чувства наранена, болна и инвалидизирана. След случилото се дори ѝ се е наложило да ходи на терапия. Освен това, тя вече

не можела да упражнява редовните си дейности

заради емоционалния стрес от малтретирането. Сега тя търси обезщетение за болката и страданието си.

PEOPLE потърси представителите на Джейми Фокс за коментар, но не получи отговор веднага.

Той обаче не единствената звезда, обвинена в сексуално посегателство. На 16 ноември Касандра „Каси“ Вентура подава иск в Ню Йорк срещу бившия си приятел и музикален магнат Шон „Диди“ Комбс. Тя го съди за изнасилване, сексуален трафик и домашно насилие в продължение на 10 години.

Ден след подаването на иска двамата се споразумяват извън съда и до дело няма да се стигне.

Фото кредит: KARWAI TANG/GETTY IMAGES

Актуално

Избрано за вас