Ъшър ще зове за единство в полувремето на Суперкупата

Фото кредит: Getty Images

Ъшър ще зове за единство в полувремето на Суперкупата

Фото кредит: Getty Images
Сподели

Ъшър ще забавлява футболните фенове по време на полувремето на Суперкупата през следващата година. Мащабното спортно събитие ще се проведе на 11 февруари в Лас Вегас. Тогава ще излезе и деветият студиен албум на певеца – „Coming Home“. Непосредствено след изпълнението си той ще потегли към своето световно турне.

В свое интервю за CNN Ъшър заяви, че е подредил настоящия си график, за да компенсира усещането, че не е имал къде да вложи творческата си енергия по време на пандемията.

По отношение на подготовката си за спорното събитие певецът подчерта, че тя е по-скоро „умствена, отколкото физическа“. Въпреки че отказа да представи подробности във връзка с творческите си планове за  полувремето, Ъшър заяви, че посланието ще бъде за единство.

„Ще отпразнувам множество неща. Ще отпразнувам местата, на които съм ходил. Ще отпразнувам вдъхновенията. Ще отпразнувам музиката. Ще отпразнувам танца. Ще

празнувам идеята на този важен момент за всички артисти,

които са са успели да обединят света“, каза той. Хитмейкърът беше категоричен, че е готов да даде всичко от себе, за да се представи блестящо по време на своето 13-минутно изпълнение.

„Много съм щастлив, че ще мога да свиря на тази сцена. Работил съм през целия си живот, за да мога да го направя“, изтъкна той.

Попитан кои са били първите хора, на които е споделил, че ще пее на Суперкупата, той изненадващо посочи главният редактор на списание Vogue Анна Уинтур. Той е поискал от нея да му помогне да си избере тоалет.

„Първото нещо, което попита, беше какво си облякъл в момента”, спомня си с усмивка той.

По отношение на излизащия си в същия ден албум Ъшър поясни, че

в неговата основа стои семейството му,

откъдето идва и името „Coming Home“.

„Обиколих света и то не само буквално, но и в музикално отношение, в творческо отношение, в енергийно отношение. Сега отново съм на това невероятно място“, обяснява Ъшър, пред CNN.

Извън сцената Ъшър се фокусира върху подкрепата на различни кампании. Той е говорител на движението The 1 Pledge на Sanofi – национална образователна кампания, която призовава семействата да се изследват за диабет тип 1.

Самият изпълнител преди време призна, че детето му страда от болестта. Той се надява да предостави на хората информация за това как да си направят ранни прегледи преди да се появят забележими симптоми.

Фото кредит: Getty Images

Актуално

Избрано за вас