Холи Бери лъсна само по парфюм в Instagram

Холи Бери лъсна само по парфюм в Instagram

Сподели

Носителката на „Оскар“ Холи Бери показа, че прави каквото си иска, когато си иска и понякога го споделя в Instagram. Актрисата публикува в официалния си профил кадър, в който позира само по парфюм. В него обаче

еротиката присъства съвсем безгрижно – Холи пие чаша вино на балкона си в Малибу

На закачливата снимка от изкусителното тяло на Бери е леко загатнато, едната й ръка е на гърдите, а железният парапет на терасата и  растение закриват долната част. Лежерният характер на цялата атмосфера се допълва от свободно падащата коса и липсата на грим по лицето на „Жената котка“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Halle Berry (@halleberry)

„Правя това, което искам да правя. ???? Щастлива събота“, гласи е краткият текст под публикацията на Бери.

Макар 50-годишната холивудска звезда да е известна с красивите си фотосесии от плажа по атрактивни бански костюми, очевидно в последно време е решила да разнообрази. Миналия месец тя публикува

две не по-малко интригуващи селфита в огледалото

секунди след излизането й от банята.

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Halle Berry (@halleberry)

Наскоро Бери разказа за любовта си към виното в интервю за Harper’s Bazaar, в което нарече напитката „виновно удоволствие“.

„Вероятно виновното ми удоволствие е виното – винаги червено“, споделя тя. „Мисля, че червеното вино за мен е най-здравословното, което може да се пие, тъй като обикновено е с ниско съдържание на захар и има по-малко сулфати. А ако пиете вино за здравето на сърцето, което аз правя, една чаша на ден може да бъде полезна. Всъщност в семейството ми има сърдечни заболявания, така че кардиологът ми винаги ми напомня за това“, разказва още тя.

Актуално

Избрано за вас