Двойниците на известни личности, които завладяха интернет

Снимка: TikTok

Двойниците на известни личности, които завладяха интернет

Снимка: TikTok
Сподели

Двойниците на известни личности винаги са били факт, но доскоро не можехте да откриете толкова много на едно място.

TikTok ни е дарил с толкова много възможности. Една от най-впечатляващите тенденции е способността на приложението да открива

двойници на знаменитости,

които приличат на известните личности повече отколкото те самите предполагат. Е, понякога се оказва, че двойникът всъщност е истинският човек, но това се случва доста по-рядко. Като например тази имитаторка на Адел, която се оказа истинската Адел:

Ето обаче някои от най-убедителните двойници на известни личности в TikTok.

Тейлър Суифт

Ашли е медицинска сестра в истинския живот, но в TikTok се превръща в Тейлър Суифт, благодарение на малко грим, червено червило, прическа и правилните маниери. Често видеата ѝ са свързани със сценарии, в които тя е била обърквана с известната певица.

@noitisashley13 #onthisday #throwback #goodbye2023 #happynewyear #taylorswift ♬ original sound – Ashley

След като се премества в Нешвил, Ашли забелязва, че непознати започват да я молят за снимки по улиците, в търговските център и по време на срещи със съпруга ѝ. „По цял ден нося медицинското си облекло и просто искам да изглеждам добре за разнообразие“, пише тя. „Повече няма да изглеждам сладка на публични места.“

Риана

Присила Беатрис е тиктокърка, която всъщност си изкарва прехраната като двойник на Риана. Тя стана популярна в платформата още през август 2020 г.

@priscila.beatriceoficial O que vocês acham? 🙈🙈#lookalike #foru #rihanna #pravocepage #foryoupage #fyp #foryou #fy #foryou #tiktokbrasil ♬ Back Up (feat. Big Sean) – DeJ Loaf

Всъщност тя не е единствената двойничка на певицата, която се е появила в социалните мрежи. Образът и клиповете на Беатрис обаче са толкова достоверни, че дори самата Риана ги забелязва.

Сандра Бълок

Продължавайки тенденцията, потребителката на TikTok Маделин публикува клипове, показвайки приликата си със звездата от „Кутия за птици“ Сандра Бълок. „Мислех, че това ще е шега“, коментират различни потребители. „Но не. Ето я Санди…“

@thebestmaddiee_ Love my sandy! #celebrity #lookalike #celebrities #funnyvideos #girls #actress #sandrabullock ♬ Episode 327 – What’s Poppin? With Davis!

Ема Уотсън

Хърмаяни, ти ли си? Тиктокърката Мег Флокхарт се е старае повече от необходимото за това превъплъщение. Има всичките костюми на героинята на Ема Уотсън, както и подходящото лице, така че да ни заблуди кого в действителност виждаме на клипчетата ѝ. А освен това името Мег Флокхарт не звучи ли точно като име на герой от вселената на Хари Потър?

@megflockhart #hermione #fyp #featureme #harrypotter #hermionegranger #emmawatson #bombpopawards #foryou #hp #trending #weasley #booktok #collection ♬ original sound – ashleywanamaker

Ариана Гранде

Ариана Гранде също присъства в този пантеон на имитациите благодарение на Пейдж Ниймън. Тя направи нещо като кариера с точната си имитация на изпълнителката на „Thank U, Next“, особено след като самата Гранде я забеляза.

@paigeniemann i got my brother to film this time 😀 @goldengrizzlyy ♬ positions – Ariana Grande

Приликата е почти страховита, но не се е случила за една нощ. Според Teen Vogue Пейдж е работила върху тази имитация още от 12-годишна, правейки линсинг в Musical.Ly – приложението, което в крайна сметка се превърна в TikTok.

Ед Шийрън

Когато видиш, че името на потребителя е @edsheerandouble, очакваш истински двойник на Ед Шийрън. И този човек не те разочарова.

@edsheeran.double♬ Bad Habits – Ed Sheeran

Не само, че и двамата са с кръгло лице, но имат и еднакво лицево окосмяване. Освен това и двамата са с татуировка на ръкава и притежават едни и същи чувствителни очи.

Дуейн Джонсън „Скалата“

Скалата определено има както уникален външен вид, така и неповторима харизма. Въпреки, че не е гологлав този млад негов двойник изключително много напомня на любимеца на много женски сърца.

@mistahpak Sure I’ll hop on the trend🤦🏽‍♂️🤣 #fyp #foryou #trending ♬ apple pay w brittany laugh – requiem for a meme

Марая Кери

Ако досега двойниците на знаменитостите не са ви впечатлили, то трябва да видите клиповете на Аурелио Санчес. Той е професионален гримьор и имитатор на знаменитости – и то не само една. Въпреки, че е мъж изненадващо добре може да се превъплъти в Марая Кери например.

@aurelioxsanchez @Mariah Carey 🦋 #aurelioxsanchez #mariahcarey #fyp @LA Pride #parati ♬ Circles (feat. Mariah Carey) – e-lie

Освен попдивата Аурелио впечатлява и в образите на Майкъл Джексън, Крис Дженър, Шер, Фран Дрешър и кой ли още не.

Актуално

Избрано за вас