Дженифър Анистън пише книга за кучето си Клаудио

Снимка: Los Angeles Times

Дженифър Анистън пише книга за кучето си Клаудио

Снимка: Los Angeles Times
Сподели

Актрисата от сериала „Приятели“ Дженифър Анистън сключи договор за четири книги с издателство Harper Collins и анимационното студио Invisible Studio за поредица от творби с анимационно куче Клаудио, предаде Асошиейтед прес, цитирани от БТА.

Кучето наистина е най-добър приятел на човека!
Снимка: Los Angeles Times

Книгите са вдъхновени от  домашния любимец на Анистън Клаудио. Първата книга ще  се казва „Clydeo Takes a Bite Out of Life“ („Клайдио отхапва от живота“), с илюстрации от Бруно Якоб.

Планирана е да излезе на 1 октомври.

Клаудио вече е любимец в социалните мрежи с над 100 милиона гледания в различни платформи. През 2021 година Дженифър Анистън създаде самостоятелен профил на четириногия си приятел в Instagram. Книгата „Clydeo Takes a Bite Out of Life“ е представена като

„вкусно и забавно пътешествие, изпълнено със самопознание и самоувереност“.
Снимка: kidscreen.com

„Не бих могла да бъда по-развълнувана от факта, че Клаудио и неговите истории ще бъдат публикувани, където, надявам се, ще вдъхновят както децата, така и любителите на кучета с неговото очарователно пътешествие в търсене на истинската му страст“, каза Анистън в изявление.

Актрисата винаги е обичала животните. В началото на тази година тя осинови кучето Алфред – любимеца на покойния си колега от „Приятели“ Матю Пери. С това Анистън запазва спомена за с любимия на всички Чандлър Бинг.

Актуално

Избрано за вас