Гледаме Асен Блатечки в затворнически сериал

Гледаме Асен Блатечки в затворнически сериал

Сподели

Лошото момче на българското кино Асен Блатечки ще се появи в нов сериал със затворническа тематика на NOVA В главните роли освен него ще видим и Гергана Данданова и Мартин Димитров. Заглавието на сериала е „Клетката“- не е просто криминална поредица, а история с послание.

Амбициозният проект е първата родна поредица, която

показва действителността в затвора

Сюжетната линия проследява драматичната съдба на една силна и смела жена, изправена пред тежка морална дилема, в опит да спаси детето си. Ужасяващ инцидент бележи завръзката на историята и преобръща живота на главните герои, поставяйки ги пред непосилни препятствия и напрегнати обрати.

На фона на личната и семейна трагедия, „Клетката“ е разказ за силата на духа и втория шанс. Поредицата засяга актуални обществени теми от родната действителност. Сред тях е битката на малкия човек срещу корумпирана система, която превръща честни хора в престъпници. Повдигнат е също въпросът за борбата за запазване на достойнство в материалния свят, в който справедливостта винаги е на страната на парите. Освен че пресъздава тежките условия в затворите, сериалът е и метафора за вътрешната клетка, в която понякога живеем.

Освен Блатечки, в „Клетката“ ще видим още Веселин Калановски, Димитър Баненкин, Жаклин Дочева, Мира Бояджиева, Яна Кузова и други. Двамата креативни умове зад режисурата са Любомир Печев и Атанас Бончев-Наката.

Сериалът е създаден от продуцента Краси Ванков и неговата компания Hidalgo Productions. Тя стои и зад успешния криминален сериал „Братя“.

Фото кредит откриваща снимка: Светослав Караджов

Актуално

Избрано за вас